GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Dagar till bredden fyllda med livets liv

2018-05-14 | 09:04:03 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
 
 
Måndag morgon och jag sitter med kaffet och ostochkorvmackorna ute på altanen i lätt sommarklänning. Solen steker redan hett och fåglarna kviddevittrar så härligt.
Jag har haft en sån himla fin fin helg!
Ja inte långhelg som många andra med ledig röd dag i torsdags och klämdag i fredags men vad gör väl det när både lördag och söndag liksom bara fylldes av härligheter nog för att ge mig energi för en massa dagar framåt.
 
Det har varit svettiga löprundor i bara shorts och liinne, klockan trekaffe med cheesecakefika , det har kommit vänner på spontanbesök, håret har fått självtorka ute i värmen efter dusch, syrénerna har slagit ut och sprider den allra ljuvligaste av dofter och jag plockar in en ny bukett varje kväll. Det har varit så härligt sommarvarmt så timme efter timme har spenderats i solstolen och nu börjar huden bli så där härligt fräkning, brun och lystrig som jag tycker att min bara blir just om sommaren. Min bästa vän och jag har haft härligt poddlyssnande-tilltugg-gött-solstolshäng och kunnat förnimma det som komma skall med fler sådana dagar och Greklandsresa på semstern.
 
Jag och mannen i mitt liv har ätit gott, drack bärs och slökollade på Eurovision, tagit kvällspromenader i den härliga kvällsvärmen och bara insupit sommaridyllern som bara blir starkare, grönare, skönare för var dag nu. Och nästan lika härligt som de många och långa heta soltimmarna älskar jag när det kommer de här intensiva störtskurarna med åska och bara sitta på altantrappen och se hur det forsar och höra dundret och smattret.
 
Att kiunna sitta i kvällningen under äppelträdet och se solen bilda fantastiska ljusstjärnor mellan de allt mer blommande och grönskande kvistarna och samtidigt höja ett glas med kall Prosecco och liksom säga skål till Livet...ojoj.
 
Det är en så härlig härlig underbar tid att leva nu och just sådana här dagar finner talesättet " Det bästa i livet är gratis" sinn verkliga mening och sanna essens.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: