GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Älsk på det

2018-05-07 | 22:06:41 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Som jag längtat...efter de här ljuva majmorgonarna..som är som högsommardagar. När solen gassar redan vid 9 på morgonen och det bara är att kliva rakt ut i trädgården eller på altanen och sätta sig med morgonjavat och bara njuta av ljudet till fågelkvitter, humlesurr och avlägsna gräsklippare.
 
Idag var jag ledig efter en hård arbetshelg och det var så gott så gott. Låg i solen i princip från kl 10 till kl 18 med ett litet avbrott för lite kantklippning och sen blev det klipp av hela gräsmattan på kvällskvisten .
 
Det enda som skiljer sådana här somriga majdagar från juni och juli är att det gröna inte är riktigt lysande än och många träd och buskar fortfarande ser döda ut...men nu blommar plommonträdet, syrénen är på G och äppelträdet exploderar snart.
...och om två veckor ligger jag i en solstol på Rhodos, kan knappt fatta det. Det kändes så avlägset när det bokades i januari och nu är det snart dags!
 
Nepp nu ta lite aloe vera på några väl valda delar av kroppen, nu är det vita pattar och röd kagge här, haha.
 
 
Kommentera 3 st

Kommentarer
Anna
2018-05-07 - 22:43:39

Så skönt, men själv får jag sådan vårstress av allt som ska fixas, bort med vinterkläder och filtar och allt och så fram med alla sommarsaker, är så otroligt långsam med allt sånt... Ha det fint på Rhodos!

Svar: äsch sånt där struntar jag i..det mesta hänger framme året om..filtarna använder jag året om - är ju skönt ute om inte annat på kvällarna. ödsla inte tid på det, njut bara <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anna
2018-05-07 - 22:49:33

Haha, det där behövde jag höra! Önskar bara att huset hade lite mer förvaring, måste få undan en del för att få plats med annat... Tack för ditt svar! :)

Svar: Tröka in dom i en garderob som knappt öppnas eller häng flera vinterjackor ovanpå varann på samma galge o samma med sommarjackorna. Det e inte så noga . Kram från den som inte hänger undan, inte stryker, inte tvättar fönstren o har kläder o skor som inredning
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Maria
2018-05-08 - 21:13:09

Ta hand om huden i detta underbara väder! En kollega till mig har precis fått veta att hon har malingt melanom (stavning?), kan inte ens föreställa mig hur hon mår nu. Solen är underbar men det är viktigt att tänka till innan man sitter där själv😔

Svar: Absolut! Spf 50 i ansiktet och på leverfläckar (som jag bokade läkarbesök att kolla upp senast förra året) och sspf 20-30 på resten av kroppen. Ofta hatt för att skydda pannan o ögonen o även solbrillor. Glöm inte skydda ögonen.
Hoppas allt går bra för din vän!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: