GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

todays office

2018-01-10 | 15:00:32 | Avanna konst/design/foto

Vi har bott i vårat hus i fem år nu och vissa rum snabbrenoverades bara lite impulsivt för att vi skulle kunna flytta in, vissa delar av huset har vi inte gjort någonting med alls för att jag fortfarande inte kommit underfund med vad jag vill göra med dom och vissa ytor och rum har bytt skepnad flera gånger.
 
När vi flyttade in hade jag min nu nedlagda webshop och tryckeri nere i källaren, där är nu mer min fotostudio och min målaratelje.
 
Dock har jag bytt "kontorsplats" flera gånger och nu har jag återigen inrett mig en liten hörna och det i det rum som nog genomgått flest möblemangsbyten sedan vi flyttade in.
 
Det är ju ganska mycket som sköts via telefonen idag - mail, sociala medier - ja till och med en photoshopapp har jag för lite snabba redigeringar.
Men i slutändan är det ändå viktigt, i alla fall för mig, att ha en riktig kontorsplats där jag samlar papper och kvitton till bokföring. Där jag sitter med riktig dator och så vidare och sköter de två delar som nu är AVANNA:
@avannaillustrations & @fotografannalarsson
 
 
Så här ser det ut där jag sitter just nu.
 
 
Apple Goldnörd - moi?? 
Min Ipad 12.9
Min Macbook
Min Iphone
Min apple pencil
Lite kontorsgrejer
Min nyinförskaffade Weekly planner och filtade fodral till datorn och ipaden - alla sådana kontorsgrejer är ifrån jobbet (Netto)
Min lillekamera - Canon Eos M3.
Mina fotojobb gör jag med min Canon 6D.
Fotoredigeringsjobb gör jag på min stora Imac 27" , men den stor i fotostudion där jag har bra och neutralt ljus.
 
 
Och min lilla kontorshörna är en del av det här rummet som jag möblerade om strax innan jul.
Vid det vita runda bordet drar jag fram tuschpennor och papper när jag tecknar, dock har det blivit väldigt mycket tecknande på Ipaden det senaste , älskar Procreateappen.
Och mina tavlor, flera av dom ser ni på väggarna i det här rummet, ja de målar jag allt som oftast nere i källaren..men om sommaren kan jag flytta ut till altanen som ju ligger utanför det här rummet.
...längtar.
Kommentera 1 st

Kommentarer
Hanna Karlsson
2018-01-10 - 18:06:46

Vilket mysigt rum! Där hade jag också jobbat väldigt bra tror jag. :-)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: