GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Det var en glad påsk det

2018-04-03 | 22:07:13 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Hej på er blogosfären!
Äntligen är denna bloggaren på banan igen. Eller ja jag har varit igång och jobbat i två veckor och inte orkat särskilt mycket mer än så, men efter att ha varit sjuk i princip hela mars så börjar jag äntligen känna mig som människa igen och inte bara som en infekterad sjukhärd.
 
Påskhelgen blev en riktig energigivande och boostande helg!
Vi kom iväg på en hotellnatt i Göteborg på långfredagen till påskaftonen. God mat, shopping , bubbel, en spelning och bara massa kärlek, snack och mys. Så välbehövligt och är så glad att vi kom iväg då vi fick ställa in vår tänkta hotellhelg i mars när vi skulle firat vår 14årsdag. 
 
Sen kom mina föräldrar hit på påskdagen med fika, påskägg och blommor och ÄNTLIGEN kom jag ut på långpromenad både på påskdagen och annandagen. Fasen vad man tappar flåset alltså och jag blir jäkligt hostig än vissa stunder på dagen, men ack så jäkla skönt att äntligen röra på sig igen. Min kropp och knopp har saknat det något otroligt. 
Så nu ska jag skynda långsamt och låta kig bli helt frisk och bygga upp den tappade kondisen igen med stärkande promenader och sen..sen när det börjar grönska och knoppa ute och det förhoppningsvis är iaf 10+grader ute..då får det bli löpning igen. Längtar så.
 
Men först lite fler bilder från påskhelgen:
 
 
Äntliigen värmande solstrålar som möter en på morgonen i köket medan man sätter på kaffet. Älskart!
 
 
Lunch i Göteborg, nöjd och glad med ett glas rött i väntan på...
 
..CEASARSALLAD! Möms i Say MÖMS!
 
 
Och efter att man känt sig sjuk och eländig, fnöskig, torr och hålögd en längre tid och lönen trillat in på kontot och räkningar och huslån är betalda..ja då tycker jag man kan unna sig en dyr sminkprodukt från Chanel. Just sayin´.
 
 
Pustar ut på hotellrummet med karln min och ett glas bubbel efter några timmars shopping och smeker Chanelpåsen litegranna.
 
 
Vi var inte superhungriga på kvällen men ville ändå  äta nåt innan vi gick till Sticky Fingers för spelning..och vad pasar väl bättre än ett clas Cava och en ostochskinkmacka? Vavava?
 
 
Dagen efter blev det pasta...bara några timmar efter en mastodontmastig hotellfrukost. Nä min aptit är det sällan fel på.
 
 
han den där ..♥ och jag.
Skål till livet och kärleken!
Kommentera 1 st

Kommentarer
Anonym
2018-04-04 - 07:00:51

Så härligt att se ett inlägg fr0n dig igen! Så mysigt ni verkar haft det. Skönt att du mår bättre igen!

Svar: tack snälla! <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: