GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Denna helg och en som komma skall

2017-09-10 | 22:22:29 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Min helg har bestått mest av jobb, dels mitt "anstälningsjobb" men också mitt egna företag med fotograferingar.
Men i fredags var jag ledig, det regnade och var grått hela dagen så på förmiddagen handlade jag hem lite fredagsgottigheter och mellan de värsta skurarna och medan golven torkade efter storstädning gav jag mig ut på en löprunda. Kände att kroppen inte riktigt svarade och när jag väl ställde mig i duschen kände jag halsontet komma vilket förklarade ledvärken jag känt under veckan och den extra tröttheten som jag trodde kanske berodde på allt promenerande i Rom, hotellsängen och flygningen..men nej förkylning.
Så jag myste ned mig i soffan med ett glas vin, godis och efter tips här i kommentarerna på mina Rominlägg valde jag att se om " Änglar & Demoner" vilket ju var kul nu när man själv varit där på nästan alla platserna i filmen.
Har kämpat på med jobb då i helgen , pimplat te, halsspray, ipren, halstabletter. Fyra jobbdagar kvar innan jag har sex dagar ledigt på raken. Eller ledigt och ledigt, jag ska sätta ihop det mesta inför Konstnattenhelgen jag ska medverka och ställa ut på i år igen. Men det är ju självvalt. Ska välja ut ett gäng fotografier, några tavlor och ta fram förstoringar av ett gäng teckningar.
 
Och som det ser ut nu så kommer kanske en av mina tavlor smällas upp till en  2x3 meter förstoring och visas upp på ett häftigt ställe här i Tidaholm under den helgen (29/9-1/10). Häftigt om det blir av!
 
Nepp nu ska denna bloggare i säng, upp igen kl 6.
 
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: