GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

chokladrutor på magen

2017-05-14 | 21:51:36 | Egocentrerat&Vardagligt

 
En kollega sa till mig för ett tag sen " tänk om du höll dig till kyckling och broccoli med all den träning och motion du gör, då skulle du verkligen se vältränd ut också!"
Tja..kanske det..men va fan jag gillar att vara ute och springa några mil i veckan när benen är pigga..senste månaden har ena knäet krånglat så jag har istället suttit på motionscykeln och avverkat mil efter mil där, lagt till lite hantelträning och så blir det en del underbara milpromender med mamm..utöver de väldigt fysiska arbetspassen jag gör på mitt jobb..
Men kyckling och broccoli....visst det är gott , nån gågn till lunch...men jag gillar att t en rad choklad eller två när jag tränat, jag gillar nåt "sött och gött" till 11kaffet..och 15kaffet...och pizza, pasta och mackor är min favoritmat.
Det får vara lite daller här och där helt enkelt, jag känner mig stark och sund ändå med en balans i både kropp och knopp.
 
Kommentera 5 st

Kommentarer
Denise Taylor
2017-05-15 - 06:41:01

Man ska ju njuta av livet, om man känner sig sugen på choklad klart att man ska ta det :) Bara det är balans mellan allt :D

Svar: jaaa..fast det där med balans är ju också himla individuellt..jag gillar inte pekpinnar åt nåt håll :)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

A
2017-05-15 - 08:07:14

vilken otroligt dum kommentar av din kollega.
Jag är så trött på att all träning/motion ENBART ska handla om att få "en snygg kropp" (Vad är en snygg kropp förresten? Vem bestämmer det?).
Träning/motion ska väl vara för välmåendet. Inte bara för utseendet, inte för att man senare ska "unna sig" saker utan dåligt samvete.
Du verkar vara en person som har en toppeninställning till träning, mat och livet. Att njuta och må bra! Att göra det som känns bra för kroppen och sinnet!
Jag gick på ett jätteskoj träningpass i början på året. Hård och kul träning, men jag tröttnade på att tjejen som ledde passet ALLTID skulle säga att vi var där och tränade för att få snygga kroppar till sommaren.
Som att hon förutsatta att alla var missnöjda med sina kroppar! Bläää!

Svar: Ja visst är det sjukt att det är det som det "gäller"..likaså så fort nån tar tag i träning och motion för välmående och psyke och kanske inte alls har problem med kroppen eller viktkomplex ja då blir det ändå "vikthets"..och andra "hetsstämplar" i sociala medier och även utanför sociala medier. Och som du säger - vad är en snygg kropp? Det är ju så himla individuellt.
Jag har sannerligen haft mina "issues" kring min kropp och självklart har jag bra och dåliga dagar..men efter jag fick propparna i lungorna för snart tre år sedan så vet jag liksom " man kan dö imorrn"..så lev här och nu..och motion har blivit terapi för mig och välmående och tacksamhet över att min kropp funkar och är frisk.
kramar!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

E
2017-05-15 - 18:09:03

Fan alltså dessa filterlösa människor. Så bra att du tar en sådan kommentar med vett! Så uppriktigt synd om dem som har ett så stört sätt att se på mat och rörelse.

Svar: Ärligt talat tror jag inte Hen egentligen menade nåt illa utan nog mer pratade ur sitt egna mycket med träningsmålmedvetna synsätt..där det är minst 5 pass i veckan som gäller ochdieter och pulver och tillskott och tabletter med hela alfabetet som gäller...jag kan "beundra" den sortens disciplin men skulle aldrig vilja leva så där själv..finns för mycket annat roligare att lägga tiden på..njuta av..äta haha :)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Jeanette
2017-05-16 - 13:34:33

Håller med A!

Svar: <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Molly
2017-05-16 - 15:18:28

Eeeh... alltså, du SER ju redan vältränad ut för tusan! Och har en helskön, sund inställning. Heja!

Svar: Tack Molly, det var gulligt och snällt av dig <3 Heja dig med!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: