GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

magic friends

2017-03-16 | 22:03:21 | Foto/Fotografering

foton & montage : jag , Canon 6D, 24-70mm f/4
 
När jag anlitas som fotograf är det mestadels som porträttfotograf: bebisar, småbarn, parfotografering, gravidfoto, bröllop, dop...ibland blir det företags/profileringsjobb.
 
Men då fotograferandet varit en passion i över 20 år och skapandet en livslång kärlek så älskar jag ju att bara vara med min kamera..ta med mig den ut på långa fotopromenader..fota macro, blommor,bin, djur, natur..
Älskar att säta ihop egna plåtningar med idéer och tekniker jag vill testa och utveckla, lära mig..skapa nåt fritt.
Jag älskar att fota mat, vilket ju var en stor del av denna bloggsbegynnelse..och ett slutidéprojekt på en utbildning jag hade att göra en egen "kokbok"...eller mat blandat med fashion.
Jag älskar att fota saker i mitt hem, testa mig fram, experimentera..
Det behöver inte bli perfekt, det behöver inte sälja..det ska bara vara jag..och vara kul.
 
Bilden ovan får symbolisera lite leklusta...magin jag känner när jag får vara kreativ och hålla på med det..
Men den får också symbolisera vänskap och det magiska med riktigt bra vänner..de där själarna man bara klickar med..Som stöttar en och pushar..de som ger och man vill ge tillbaka till.
Jossan som syns på bilden och som jag fotat många gånger, är en sådan fantastisk , härlig, sprudlande eldsjäl som bara sprider sån positivitet och bra vibbar. En sån man bara gillar rakt av och som man känner gillar en tillbaka, precis som man är.
 
En vars personlighet, driv och karisma man önskar man kunde spara eller köpa lite av och ha på burk.
Om ni är i närheten av Skövde borde ni definitivt fixa hår och skägg på henes salong Trendcut eller shoppa lite loppis och coola kläder i hennes affär Rebell.
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: