GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

en picknick för 1 med 1000 och en tankar

2017-06-20 | 21:56:20 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Två bilder från en kväll förra veckan när jag dukade upp till lite tapaspicknick på altanen när jag kom hem från jobbet..ett glas rött och så House of Cards på Netflix medan jag njöt av den ljumma sommarkvällens alla ljud och dofter...syrénen har blommat förbi men som tur är tar jasminbusken vid och fyller min näsa och kropp med den allra ljuvligaste sommardoften..
En sådan där kväll när det bara känns som livets liv, när jag nästintill blir tårögd över sommarens härlighet och det nästan värker av min totala hängivna kärlek till dessa få ack så dyrbara flyktiga månader.
En sådan där kväll när jag liksom bara levde  i nuet och njöt ..av mat, av vin, av dofter, musik..där och då..
Samtidigt drömmar och grubbel..funderingar..
Slösurfande, bloggar, instagram, snapchat, facebook..
 
Sociala medier kan förbluffa mig så mycket..på gott och ont..Ibland är det så jäkla mycket power, stöttande, peppande och bara WOW! Samverkan, kärlek och yeah!
Men så kan jag också förbluffas eller kanske snarare förfäras över somligas totala avsaknad av filtrera..ha distans, förstå att en bild bara är just det - en bild.. av något mycket större en helhet. Att allt är inte svart eller vitt...att man inte behöver ta allting så jäkla personligt. Det är så mycket ängslan överallt över att inte duga, platsa, bli sedd, älskas. ..och det är ju bara att konstatera att bara genom att finnas till så kränker man alltid någon..och som kvinna kan du aldrig riktigt vinna..
 
Ja det var en reflektioner denna junikväll över nåt från en annan junikväll..och dagarna däemellan.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: