GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

kriget carpediemjaget och stressjälen emellan

2017-07-01 | 08:57:00 | Egocentrerat&Vardagligt

 

 
 
 
Efter att jag fick proppar i lungorna och trodde jag skulle dö för snart tre år sedan .. herregud har det gått tre år redan.. så försöker jag verkligen noja mindre, uppskatta de små sakerna i livet som ju är glädjeämnen på det stora hela och leva mer i nuet och ta till vara på här och nu så gott det går eftersom man ju aldrig vet vad som händer imorgon , jag kan ju liksom få proppar igen och pang bom falla död ned..
Men just under de få dyrbara sommarmånaderna så krigar carpediemjaget med stressjälen..
Jag njuter så infernaliskt av att tiden är här med långa ljusa dagar, grönskan, sommardofterna, lättheten över att välja kläder och skor, lyxen att få vara ute i trädgården ... sommar sommar sommar .. samtidigt som jag nu ängslar över att nu är det redan juli!! Vad fan hände? Maj och juni har redan passerat fan snart är augusti redan hör och poff har hösten inletts och fan sen är det mörker och tjockjackor och strumpor och lövrassel igen.
 
 
Så jag är överlycklig just nu att jag denna 1:a juli befinner mig i ett 38gradigt Grekland och inlett min femochenhalvveckors långa semester just här med min allra bästaste vän och bara har det gött och nästan tårögd sitter på vår balkong på kvällen och njuter av stiltjen , värmen , palmerna dom vajar i de varma briserna medan jag sörplar all-inclusiverosévin och blickar ut mot soldisiga bergen och känner doften av strandsvett, hawain tropic och bara känner att jag lever och vill leva.
 
 
 
 
 
Kommentera 3 st

Kommentarer
Anonym
2017-07-01 - 21:30:56

Låter underbart och du är värd allt 💕 Kram Mia

Cecilia Bergman
2017-07-02 - 12:49:50

Trevlig semester!

Anonym
2017-07-03 - 06:39:50

Åå love på det färgglada tygstycket, varifrån är det? :D

Svar: det köptes på gekås förra året :)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: