GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

ett litet paradis

2017-07-16 | 22:38:52 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Här är första bildbombsinlägget från min första semestervecka som tillbringades på Kos, strax utanför Kos Stad.
Jag och Karin bodde på det fyrstjärniga Suneo Club Atlantica Thalassa - Lambi. Ett så himla fint hotell med flera byggnader, innergårdar, ett poolområde, poolbar utöver allinclusiverestaurangen samt en egen liten minimarket.
Och man behövde bara gå över gatan från hotellet för att komma till stranden. En jättefin sandstrandsremsa med riktig sand och härligt turkosblått långgrundt vatten.
Jag blev så totalt kär i det här stället.
Det är ett familjehotell och det var stort men herregud - LUGNET! Det var ingen stress eller press någonstans. Ingen hets att paxa solstolar svintidigt på morgonen..fanns det så fanns det liksom vilket det gjorde alla dagar utom en men vi valde ändå helst stranden fem dagar av sju där en solsäng kostade 3 euro och det var ingen hets där heller och det var bara att gå och hämta kalla bärs, eller en burgare eller vad man nu ville och ta med sig från hotellet till stranden.
Personalen märktes knappt av förutom när man just behövde dom och det anornades aktiviteter hela dagarna med "lekledare" men de frågade bara om man ville vara med, sa man "no thank you" tackade de bara för sig och gick vidare. rent och fräscht, "typisk" all inclusive-mat men av bättre sort och mycket var jäkligt gott och all dryck som ingick likaså.
 
Älskade våra dagar där..Vi vaknade runt kl 8..drog oss litegranna innan vi gick ner och käkade frukost nån halvtimme, tillbaka till rummet för SPFinsmörjning, sedan stranden eller poolen och bad och böcker till kl 14, lunch i skuggan, tillbaka till solstol och bok tills det att vi återvände till rummet vid 18tiden för en kall bärs, Resorb, dusch, balkonghäng innan middag vid 19.30...Nån drink vid poolen innan vi återvände till rummet för serum och krämer, kortspel, poddlyssning, mer böcker och så slocknade vi typ senast midnatt.
Ja det där är sannerligen semester för mig..lugna, nästan inrutade dagar, total slappehet och bara ha det så jäkla gött jag kan.
Längtar tillbaka till detta ljuva ställe och hela tillvaron och lunken.
Kommentera 1 st

Kommentarer
Hanna Karlsson
2017-07-17 - 19:06:28

Det låter verkligen underbart härligt.

Svar: det var det sannerligen! Kram på dig finis!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: