GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

the weekend past

2017-02-20 | 16:26:06 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
 
 
I helgen, med Alla Hjärtans Dag bakom oss och 13årsjubileum framför oss inom några veckor, så tog vi oss en liten weekendgetaway till Sveriges framsida Göteborg i helgen som var. En hotellnatt på Scandic Rubinen, en pizza på Joe Farellis, bakverk på Cappucino, söndagslunch på Bryggeriet, Burger Kingbuffé på hotellrummet på lördagskvällen, hotellfrukost och så shopping shopping shopping. Dessutom givetvis lyxen att bara få komma hemifrån litegranna, mysa lite extra och bara vara...jag och han♥
 
Jag hade bestämt mig innan att jag verkligen bara skulle packa nattnecessär och typ ombyte underkläder...Ändå lyckas jag liksom packa ner 3 par byxor, en tjock bok, en extra handväska utöver den jag bar på och även ett par extra boots? Alltså det där med att packa lätt, hur gör man? Och varför tror jag att jag ska använda mer grejer på 36 timmar borta än vad jag gör på 5 dagar hemma? Särskilt när jag ändå har tänkt att liksom shoppa.. Ja jisses.
Dock lyckades jag ju packa två par boots som jag normalt inte går jättelånga sträckor i, än mindre i storstad och på mycket kullersten..så orutinerat, så fötterna brände, fick skav och blåsor..men hey! Anledning att köpa ett par sneakers! Som kändes som att gå på fluffigt, vispad grädde när jag satte på mig dom i jämförelse med skoskavspjucksen.
 
Jaja, jag gör verkligen skäl av mitt bloggnamn ibland.
Kommentera 2 st

Kommentarer
amandafelicia.com
2017-02-20 - 21:16:10

Vilka härliga bilder!
Och jag är precis likadan när jag ska packa. Det är omöjligt att packa lätt!

Svar: Tack! O skönt vi e fler haha 💕
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Amanda
2017-02-23 - 11:21:28

Det där med att packa lätt är något jag kan konstatera att jag lärt mig! Tyvärr lite för lätt, för ibland saknas det faktiskt både det ena och andra i väskan. Superbra anledning till att få shoppa lite ;)

Svar: Mmm shoppinganledning är alltid bra 👌🏻 haha. Men kanske du kan komma med några packalätt-tips!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: