GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Oscarsdags!!

2017-02-26 | 19:38:01 | Film/TV/Kändisar

 
en #throwback till för ett år sedan och en snabb fashionistateckning av Alicia Vikander och hennes look på Oscarsgalan då hon ju kammade hem en statyett.
Inatt är det dag igen!
Åh Oscarsgalan..Jag har bara missat några stycken livesädningar sedan jag började kolla 1996..då var det jag och Karin, min bästa vän, som ockuperade mina föräldrars säng och sovrum och såg galan på en liten 14 tums tjock-tv...pappa fick sova på soffan och mamma tog mitt rum minns jag. 
Vi mumsade köttbullemackor och hade tevatten i en termos som smakade gammalt kaffe och gich sedan något trötta till skolan morgonen efter.
Vi har sett fler galor efter det tillsammans, men oftast har jag suttit uppe och Oscarsvakat själv...jag ÄLSKAR OSCARS! Jag älskar att Oscarsvaka.
 
Jag har ju flera år suttit här och uppdaterat bloggen live under hela galasändningarna, från röda mattan tills det att sista statyetten delats ut...och det är en härlig grej.
 
Men får se hur det blir inatt..börjar jobbet kl 7 imorrn bitti..så behöver väl några timmars sömn..men Röda Mattan..den tänker jag minsann inte missa.
Sova får jag göra nån annan dag..på torsdag.
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: