GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Oscars 2017, red carpet

2017-02-27 | 00:08:58 | Film/TV/Kändisar

Först : R.I.P Bill Paxton.

Så var Oscars 2017 igång! Just nu är det röda mattan och kommer så vara i cirka 2,5 timmar till. Får se om jag håller mig vaken.
Men Röda Mattan öppnade väldigt starkt med en fantastisk just Röd klänning.
Oscarsnominerade Ruth Negga anlände i en fantastisk Valentinoskapelse.
Jag har inte sett Ruth i hennes Oscarsnominerade roll (loving) men hon är en bra skådis i två favoritserier hos mig ; Agents of Shield och The Preacher

Ohh nu anlände Felicity Jones! Jag älskar tyllen och längden på klänningen från Dior, härligt med icke hellångt eller släp så en skogalning som jag får se just lite hela .. och dessa ser fantastiska ut!

Hailee Steinfeld har anlänt i en romantisk och skir men ändå ganska svulstig blomstermönstrad vit klänning från Ralph and Russo. 

Rolf Lassgård har också skymtats på mattan, i smoking och mörkgrön scarf. 


Kirsten Dunst har skymtats i en jättesnygg voluminös svart alt midnattsblå klänning med fickor. Kirsten brukar vara en favorit hos mig och är inget undantag denna afton. Kommer definitivt teckna av denna hollywoodglamouristiska siluett Kirsten visar upp ikväll.

Emma Roberts har dykt upp i en väldigt urringad men sober Armani Privé i svart och gräddvitt. Snygg och klassisk look med modernt snitt. 



Leslie Mann har en stor härlig gul klänning med lite ballongpuffvidd ala 80tal, snygg rosettdetalj och älskar hårets "slarvlook". 

Och underbara Octavia Spencer ser ljuvlig ut i en silvrig/grå lång klänning med liten ärm och fjäderprydd kjol . 

Vad jag sett i rutan hittills ser Jessica Biel helt majestätisk ut i en heltäckande tight och långärmad guldig brokadklänning. 

Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: