GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

just a perfect day off

2017-02-24 | 11:44:09 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
Jag är ledig idag och var så även igår. Blir ju så när man jobbar inom handel att ibland har man sin "helg" mitt i veckan. Ibland jobbar man en dag, ledig en, jobbar två, ledig igen..och ibland blir det som när jag går på igen imorgon att min kommande arbetsvecka  består av jobb 7 dagar på raken varav två morgonar börjar jag redan klockan 5 ..bröööl. Jag är verkligen ingen morgonmänniska.
 
Men gårdagen var verkligen en perfekt ledig dag!
 
Jag kom ut på en härlig löprunda på 6,5 km och prickade in den lilla stund som solen sken.
En härlig dusch efterföljt av insmörjning av min favoritbodylotion från Rituals.
Tog på mig en ny favoritklänning från Mango, som så här års passar perfekt att mysa inne i alternativt matcha med strumpbyxor och kängor för en retro 90talslook, men ser mest fram emot att få matcha den i sommar med sandaletter och en solbränna.
 
Lite småpiff och städ här hemma för att skapa lugn, tände massa ljus tidigt på eftermiddagen och sjönk sedan ned i soffan , först med en stor kopp kaffe och choklad och på kvällen blev det en pizza och rödvin...och mer choklad. Under tiden såg jag färdigt på den sista av originalsäsongerna av Gilmore Girls och påbörjade sedan de nya avsnitten som kom i höstas.
 
Så det var sannerligen en perfekt ledig dag...om man bortser från menskramper....och det faktum att två av katterna simultant lyckades bajja ned sig och spy på samma gång...hoho. Nåväl, vad är väl en bal på slottet som den där Askungen sa.
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: