GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

mitt 2017

2017-12-30 | 11:32:42 | Egocentrerat&Vardagligt

Så är det bara drygt ett och ett halvt dygn kvar av 2017 och jag ska jobba cirka 13 timmar utav dom innan det blir 2018.
En liten sedvanlig årsresumé eller reflektion över det gångna året är kanske på sin plats nu medan jag låter toners och serum göra sitt i ansiktet innan sminket åker på.
 
Mitt 2017 började väldigt ledsamt med begravning och farväl av en vän som inte länge orkade, något som fortfarande gör ont och känns djupt i hjärtat. Men i allt det tråkiga, ofattbara och ledsamma som kommer det också värme och kärlek , möten med gamla bekanta, stunder av gemensamma skratt och minnen. Kärlek och tacksamhet. 
 
I övrigt har detta året varit ett ganska lugnt år. Inga lungembolier eller föräldrar i koma eller organtransplantationer, inget företag eller ekonomi i kris.
Visst en del känslomässiga nitar har jag gått på, litat och gett av mig själv till fel människor, fått lite hugg i ryggen, men samtidigt fått så mycket kärlek ärlig härlig stöttning och peppning av människor som och håller mig om ryggen alltid och som jag skulle göra likadant för. Så in i 2018 tar jag med mig den vetskapen och styrkan och allt det braiga från det gångna året.
 
Här kommer  fina, roliga och minnesvärda  highlights från mitt 2017.
 
 
Firade in maj och en försenad vår i ett varmt Köpenhamn med min bästaste vän ..och oj så många fina stunder, kvällar, samtal jag har ynnesten att få varje år med denna människa.
Den yttre husrenoveringen som äntligen blev klar..skulle bara ta 3 veckor i september 2016...det tog totalt 10 månader istället.
Alla fantastiska löprundor...älskart!
 
 
 
Det blev flera trippar/hotellweekends till Göteborg med min hubby, här firade vi in juni med en Black Star Riderspelning
 
 
Ett starstruckmoment
 
Vilken skillnad det blev på ett år!
 
Midsommar med mammis !
Så fick jag ju skriva kontrakt med Sony Music och vara med på ett hörn på Miriam Bryants EP.
Kosresan med bästis!
Öland och Kalmar på semestern
Likaså mitt älskade sommarstockholm!
Alla fantastiska soltimmar och trädgårdshänget...lunket..lugnet...ahhh sommar.
Härliga stunder med underbara Mia!
 
Dröm som gick i uppfyllelse! Äntligen fick jag åka till Rom!!
 
Konstnatten sista helgen i september..där jag ställde ut foton, tavlor, teckningar och fick så mycket beröm ioch egoboostning från både vänner, familj och kunder...jag sålde så mycket konst och foton så blev alldeles hög på känslan..Fick så mycket erkännande som både konstnär och fotograf ...herregud...och att arrangörerna ville ha en megaförstoring av en av mina tavlor att promota hela evenemanget..jisses!
 
36årspresenten...vilken känsla!!
Och så julklappen till mig själv och klapp på axeln för ett hårt slit och framgångar.
 
 
Så 2018 - jag ska uppfylla fler drömmar, tro på mig själv än mer, vårda de nära och kära som verkligen ställt upp på mig, njuta av här och nu och livet, utveckla konst och fotande än mer, resa til nån ny plats, springa när jag vill och låta bli när jag inte vill, äta och dricka gott.
 
Gott Nytt År!!
Kommentera 4 st

Kommentarer
Elin
2017-12-31 - 00:17:43

Gott nytt år och hoppas dina mål för 2018 uppnås med råge! <3

Anonym
2018-01-01 - 13:56:13

We love you ❤️ Kram Mia

Amanda
2018-01-02 - 11:23:28

Fick nästan lite rysningar av att Kim Cattrall kommenterade på din illustration, det är SÅ COOLT!!

Hanna Karlsson
2018-01-02 - 14:06:19

God fortsättning på det nya året! Häftigt att Kim kommenterade ditt instagraminlägg. :-D


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: