GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

...ett första julkort från mig

2017-12-19 | 17:47:22 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Åh herre min je, nu har det gått så där alldeles förlänge sedan jag var här inne och uppdaterade... igen. Jag som tänkt så många gånger under 2017 att jag skulle ta tag i det här i bloggandet lite mer på allvar igen.
Egentligen är jag ju alldeles full av åsikter och tankar, jag har egentligen hur många konstverk och teckningsbeställningar och fria illustrationer/skisser att visa, likaså fotojobb...och hemrenoveringar, ommöbleringar och vardagliga ting, shopping, unna-mig-grejer och outfits. Men det blir inte riktigt av längre det här med mer genomtänkta blogginlägg kontra snabba Instagram och Snaps. 
 
Så det får banne mig bli ett hederligt nyårslöfte. till mig själv, och Er - ni få själar som hänger kvar här: Jag ska ta tag i bloggandet igen. För jag vill ännu ha min lilla egna hörna här på internet där jag gör mig hörd, där jag syns. Än har fåfängeriet och behovet av visa världen att jag finns inte slocknat.
Egentligen lyser det än starkare än någonsin, för det är fortfarande så mycket jag vill åstadkomma och göra här i livet.
Skrivandet, fotandet, tecknandet, målandet, åsikterna, tankarna.
 
Men nu ska jag inte flumma till det här inlägget allt för mycket, nej mer strukturerade inlägg, tydliga inlägg, mer frekventa inlägg.
Nu ska jag dock försöka komma i lite julstämning med hjälp av nån julfilm.
Jag klädde sedvanligt julgran och julpyntade som en tok redan första dagarna i december och tänkte som varje år att i år ska jag maxa julemyset deuxe!
.. och här är vi nu med bara några ynka dagar kvar till självaste julafton och jag undrar, precis som varje år, hur det bara kunde svooscha förbi så snabbt igen...den där upptakten innan jul. Ska jag nånsin anamma det där Carpe Diem:et nån gång i december ?
 
 
Kommentera 4 st

Kommentarer
Anonym
2017-12-20 - 08:10:11

God Jul fina fina vän! Ta hand om dig och njut nu av julen ❤️
Kram E+L+M

Svar: Massa kärlek mina favvotjejer uppe på berget ❤️❤️
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Cecilia Bergman
2017-12-20 - 20:05:01

God Jul & Gott Nytt 2018!

Svar: God jul och detsamma !!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Cindy
2017-12-21 - 10:08:01

Ha en riktigt god jul :)

Svar: Detsamma önskar jag dig Cindy!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Amanda
2017-12-23 - 01:12:10

Vad kul att höra, vore jättekul med fler uppdateringar från dig, jag saknar din blogg. Du känns äkta och härlig. :)

Svar: Men tack Amanda , ska göra mitt bästa ❤️❤️
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: