GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

christmas namaste

2017-12-25 | 16:59:36 | Egocentrerat&Vardagligt

 (några av mina fina klappar)
 
God fortsättning på Julen på er bloggosfären!
Denna juldag går i balsamförsjälen-tecken för mig. Låååång sovmorgon, sedan blev det en härlig,rask och frisk promenad med efterföljande fika med mamma och sedan även en promenad med Stefan. 
Nu bara totalt skönt soffhäng, med tv och slösurfande och godismoffande innan jag ska laga nån go krämig pasta till middag.
 
Min julafton var härlig. Först ett jobbpass mellan 9.30-15.15, föräldrarna hämtade upp mig och vi åkte hem hit där Stefan och katterna väntade. Jag tog en snabbdusch medan de andra kollade på slutet av Kalle...jag lyckades slinta med rakhyveln i duschen och skar upp handen..lite typiskt mig men 5 plåster på det så var jag good to go att dra på mig klänning och strumpbyxor och fixa lite drinkar till mig och mamma, öl till Stefan och så alkholfritt till pappa . Vi sörplade , tittde på Ett Päron till Farsa Firar Jul och delade ut lite klappar.
 
Vi skippade julmat och fick lyxen att äta supergod fläskfilégryta och potatisgratäng mina föräldrar hade kokat ihop därefter kaffe, godis och kakor till Karl-Bertil innan mamma och pappa åkte hem och jag och Stefan hade lite julafton för oss själva med mys, mer klappar och bara kärlek och lugn.
 
Så en jättefin, lugn, mysig och lagom jul ♥
 
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: