GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

svensk husman i Italien

2017-08-19 | 22:55:31 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Pasta Bolognese..eller vanlig spaghetti med köttfärssås..en favoriträtt från barndomen och som jag fortsatt äta nästan en gång i veckan i vuxen ålder..Jag älskar pasta. Denna vecka var ingen undantag, utan det kockades ihop högrevsfärs med tomater och kryddor och lök och ner med barilla och salt i en stor kastrull, parmesan revs och flaskan med Heinz ställdes fram.
Det som dock skiljde sig åt denna veckan efter pastasmaskandet var att vi bokade en weekendresa till Rom.
Om två veckor sitter jag i ett förhoppningsvis väldigt varmt Italien och njuter av en pasta i pastans hemland numero uno.
Jag ser fram emot cappucino och bakverk på uteservering, strosa över kullersten med en italiensk glass , fotografera Colusseum och Fontana di Trevi, äta en pizza eller två och gå hand i hand med min karl och bara älska och leva.
En dröm som blir sann. Fasiken ibland är det verkligen möjligt det där, att uppnå det man vill och drömmer om. 
Kommentera 2 st

Kommentarer
Cindy
2017-08-21 - 18:22:27

Åh Rom :) jättefin stad varit där en gång. Ni kommer ha supermysigt :) förresten sitter just nu med libra T-shirt som jag köpte via din shop. En favorit.. ha det fint :)

Svar: men åh vad roligt att du har den kvar, vad glad jag blir <3
hoppas verkligen det, är så glad att vi ska dit <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Sara
2017-08-23 - 16:05:30

Jag var i Rom i lördags och det var exakt så: pizza, öl, glass, 35 grader och massa sevärdheter. Det som är bra med Rom är att det är ganska litet så man kan gå överallt, mellan colosseum och fontana di trevi är det knappt 2 km! Om ni inte bokat hotell kan jag rekommendera Princeps boutique hotel, fint, prisvärt och centralt!

Svar: åååhh underbart!!Och det är precis så jag har litegrann uppfattat det av bilder och sånt jag läst..en världsstad men med lite "småstadskänsla"..?
Kom jättegärna med tips!
<3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: