GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

vårlycka

2017-04-05 | 11:56:13 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
Just nu känner jag mig bara så genuint lycklig. Livet känns fantastiskt härligt.
Självklart är det våren som spelar in..att det blev vår i år också och med vår så finns ett löfte om sommar.
Det är ju nu man inser hur jäkla beroende man är av ljuset och varmare grader...hur mycket det gör för kropp, knopp och själ.
Men ja det riktigt spritter i mig nu när jag ser att det börjar grönska på buskar och träd, när man kan sitta ute på altanen och ta en kaffe och blunda medan solen värmer upp huden och man börjar minnas härligheten med att bara slappa i en solstol.
Nu när man kan börja ana att säsongen med öppna sandaletter, bara ben och långa ljusa kvällar är ganska så nära.
 
Lycklig när jag tänker på vilken fin sambo jag har och den lilla klick med helt fantastiska vänner i min närheten som stöttar, pushar och peppar . Tacksam för min älskade mamma. >Dessa fgantastiska människor som bara låter mig vara jag.
Flowet i löpningen, att kroppen känns frisk och stark vilket ju jag aldrig tar för givet längre sen jag hade blodpropparna i lungorna men som jag uppskattar nåt så in i bomben att få känna.
 
Lycka över att det vankas Londontripp med min bästa vän inom kort. Och att det ser ut som om jag får 5 veckors sommarsemester i år..denna älskade sommar..
Att det antagligen okså blir en resa till strand och hav och palmer.
 
Så lycklig över att känna mig hyfsat fri från stress, press och massa krav och fina "bubblor" och en jakt på ouppnåelig lycka när lyckan finns i de små grejerna.
 
Det är en fantastisk känsla det där, när man stannar upp och identifierar just att det man känner är att man är lycklig.
Kommentera 6 st

Kommentarer
Anonym
2017-04-05 - 14:30:08

Härligt att höra att du känner dig lycklig ❤️ We love you! M E och L

Svar: Åh jag älskar er 💕💕💕
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anna
2017-04-05 - 16:17:01

Åh kan du inte uppdatera lite oftare, saknar din blogg ,läst den i flera år:)
Skulle också vara jättekul om du skrev lite om London när du varit där ,det är min hemstad för tillfället!
Kram!

Svar: Jag försöker bli bättre och har nog iaf fått ur mig fler inlägg senaste månaderna än vad jag fick på hela förra året.. kan sakna att blogga men vet bara inte riktigt om vad längre så här efter tio år i bloggvärlden . Kom gärna med tips! Både vad gäller blogg o London, aldrig varit där- är jättepepp!! ❤ kram
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

maria
2017-04-05 - 17:54:37

Underbart!!! :D

Anna
2017-04-05 - 18:55:11

Åh kan du inte uppdatera lite oftare, saknar din blogg ,läst den i flera år:)
Skulle också vara jättekul om du skrev lite om London när du varit där ,det är min hemstad för tillfället!
Kram!

Anna
2017-04-06 - 10:07:56

Oj det förra kom visst iväg 2 ggr, sorry.
Förstår att det är svårt att hitta inspiration...det jag fastnade för i din blogg var att du kan få vardagen att verka så lyxig med ganska små medel. Samt dina tankar om personliga saker och outfitbilder. Kul att du uppdaterar iallafall lite då och då, jag fortsätter kika in;)

Oh det finns ju hur mycket som helst att göra här i London...
Jag tycker det är väldigt mysigt att gå av tåget vid London Bridge och promenera ner mot Themsen via Southbank och bort till London Eye. Då får man liksom "Londonkänslan" via promenad. Gå bara av vid London Bridge och fråga er fram hur ni kommer ner till Southbank sedan är det bara att följa vägen längs med Themsen.
London Eye i sig är ganska dyrt men jag tycker det kan vara värt det ,är fantastisk utsikt därifrån.
Boka gärna det hemifrån så ni säkert får biljett.

Camden Town tror jag kke du skulle gilla, går smidigt att ta sig dit med tunnelbana. Är ett slags mecka för folk med lite alternativa livsstilar och finns en stor marknad där,Camden Market med massa roliga prylar.

PRIMARK såklart, som Ullared fast med bara kläder. Otroligt billigt och förvånansvärt bra kvalitet. Finns bla på Oxford Street. Just i den på Oxford Street får man dock vara beredd på att det är smockat med folk, men brukar vara värt det.

Musikal brukar också vara kul, har tyvärr ingen att rekommendera just nu men går säkert att kolla upp och boka hemifrån.

Önskar dig en toppenresa vad ni än väjer att hitta på:):)
Kram!

Malin
2017-04-12 - 14:27:24

Tycker det är roligt att du börjat skriva lite inlägg igen och jag ser fram emot att fortsätta läsa :) Härligt att du även känner dig hyfsat fri från stress, stress är verkligen onödigt och otroligt jobbigt!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: