GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Då äger jag världen

2016-03-15 | 23:12:49 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Åh, idag var det första dagen som det luktade som vår ute för i år..Ni vet den där lite jordiga doften som kommer av gräsmattor som nu är så våta av smält snö och tinar upp och blir småleriga efter kyliga månader och mörker.
Dagsljus innan klockan sju på morgonen som ackompanjerar den kvittrande fågelsången och så den underbara doften av våt uppvärmd asfalt. Ojoj..
Jobbade dagspass på jobbet idag så kom hem innan kl 16. Svidade om till löparkläderna och tog först en rask promenad med sambon och efter det blev det en löprunda på 6,5 kilometer. Tankade ljusenergi och fyllde lunforna med klar frisk luft och njöt av att kroppen kändes stark och frisk, uthållig och härlig. Fick dessutom hejarapplåder av folk jag mötte medan jag sprang förbi dom - vilken härlig pepp!
När jag springer, med bästa musiken i öronen, andningen bara funkar, luften känns renande frisk och benen flyger frm över grus och asfalt, ja då känns det som om jag äger världen...som om jag och bara jag äger MIG. 
 
Efter löprundan och en skön dusch så satt en Spagetti Bolognese på kycklingfärs och extra chili finfint i magen. Likaså en mumsig chokladmuffin till efterrätt.
Kommentera 3 st

Kommentarer
Nouw.com/andmaria
2016-03-15 - 23:32:58

Åh vad duktig du är! Jag måste börja bli mer produktiv efter jobbet!

Veronica Wallgren
2016-03-16 - 07:13:03

Så himla fint med guldbestick :)

Jess
2016-03-19 - 08:40:34

Det låter så härligt, vilken känsla! Jag har börjat komma ut på fler promenader och varje andetag i skogsmiljö gör under för välmåendet.


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: