GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Semester - roséslurp, altanhäng, parkträff, solstol och löprundor

2016-08-09 | 13:47:16 | Egocentrerat&Vardagligt

Ja semestervecka 1 och 2 bjöd på Kalmar, Öland och Kreta och innan jag går på resorna och bortavistelserna semesterveckorna 3 och 4 så kan jag ju bjusa på lite bilder från hemmaplan. Ty semester är ju inte bara , kanske snarare undantaget, att resa bort utan snarare kanske att äntligen få njuta av hemmet, trädgården, tid till vila och bara vara och umgås med nära och kära.
 
Det har blivit en del öl och roséhäng här på vår altan. Med Karin och Mickan. Några öl med min jobbarkompis Marcus. Grillkväll med svärföräldrarna. Långpromenader uppe på berget med mamma och underbara löprundor bara jag, naturen och musik i lurarna. Varit iväg med mamma, svägerskan och mina guldklimpar till brorsbarn och plockat massa jätteblåbär. Bio förra veckan då vi såg Suicide Squad och så blev det i alla fall några dagar med värmebölja här hemma efter Kretavistelsen där jag bara kunde lata mig i solstolen och lyssna på musik, poddar och läsa bok.
 
I fredags förresten tog jag , Karin och Michaela initativet till att bjuda in till "Kvinnohäng i Parken" där vi ville vina, snacka och skratta med andra kvinnor. Vi bjöd in en massa på facebook och uppmanade dessa i sin tur att ta med sig vänninor. Tyvärr semestertider så det blev ingen jättesammankomst men det blev ändå ett härligt Female Powergäng.
 
 
 
Kommentera 1 st

Kommentarer
Zarah-Lou
2016-08-30 - 23:39:28

Jag ba känner lite såhär... Du borde göra/släppa en "målarbok för vuxna"? Ja?! Jag är din första kund!!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: