GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

en "en tager vad man haver"pasta

2015-11-29 | 23:33:41 | Egocentrerat&Vardagligt

 
I fredags kväll, efter en jättemysig ledig dag som spenderades i Skövde med mamma där vi fikade och shoppade och bara umgicks, så var jag hemma för mig själv då sambon var på julbord med sitt jobb.
Jag hade inte handlat hem nåt direkt att äta och vart inte direkt hungrig förrän framåt niotiden..men sen satte hungern in och jag lyckades skrapa ihop några ingredienser till en fantastiskt enkel och god pasta.
Ett glas rött till det och en av mina favoritfilmer och det blev en väldans trevlig kväll inna jag hoppade i säng vid midnatt. Har jobbat helhelg på jobbet, dvs 11 timmar öppning - stängning igår och dryga 9,5 idag. Imorgon väntar ett "litet" tiotimmarspass innan en ledig tisdag.
 
Vad var det i pastan då ?
 
Jo jag kokade upp pasta och medan den puttrade så stekte jag cirka 5 skivor prosciutto, 10 babyplommontomater, lite rödlök och ett gäng vitlöksfyllda oliver.
Saltade, pepprade och även lite oregano.
Rörde ned en matsked ungefär av Philadelphia Cremoso med pepparsmak.
Hällde av pastan/pastavattnet förutom en liten skvätt när pastan var nästan färdig, hällde sedan över pastan och skvätten med pastavattnet ner i stekpannan med det ndra ingredienserna , rörde runt och sedan upp i en djup tallrik. Blev även lite riven ost på.
Svingott.
Och blidde smaskens lunchlåda till jobbet som lördagslyxlunch.
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: