GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Älskade älskade sommar.. Stanna, snälla stanna!

2015-07-04 | 22:57:56 | Egocentrerat&Vardagligt


Vår härliga altan som jag i helgen piffat till ytterligare med lite gardiner för ytterligare uterumskänsla. Där satt jag och min bästa vän hela kvällen igår och snackade, åt, drack och lyssnade på musik.
När hon begett sig hem satt jag kvar ytterligare några timmar i den ljuva sommarnatten... Bara njöt..

Jag fattar att alla inte gillar sommaren och att det finns dom som inte mår bra av denna värme och att det finns dom som föredrar andra årstider.. Jag fattar...men..
Jag inte med ord nånsin nog beskriva hur mycket jag ÄLSKAR just rdenna värmebölja som just nu råder.
Hur hela jag bara fylld med kärlek glädje livskraft livsvilja och rus av det faktum att det är över tjugo grader närmare klockan elva på kvällen. Hur fullkomligt lyrisk jag är och bara vill skrika av glädje över dessa sommardagar. Hur kan man inte älska alla dessa fantastiska dofter, att slippa frysa, stt knappt behöva kläder på sig alls slippa bylsa på sig... Denna frihet lätthet liv!!
Fan jag hittar ändå inte orden för att beskriva känslorna.. Kärlen.. Det här är bara så helt jäkla magiskt fantastiskt.
Och samtidigt som jag är så totakt upprymd och uppfylld av just glädje och kärlek och lycka så smyger sig just sorgen på..vetskapen om att detta tyvärr är en så kort dyrbar tid som inte ens kommer varje år...sån tur har vi inte...
Men nör den gör det.. Ojoj..
Älskade värme och sommar som jag älskar dig.. Jag önskar du kunde vara för evigt.. Precis som just riktig äkta kärlek förhoppningsvis gör.
Kommentera 5 st

Kommentarer
Hanna Karlsson
2015-07-05 - 17:01:19

Vad fin er altan är. Ser så mysigt ut.

Jess
2015-07-05 - 19:00:39

Åh vad er altan ser mysig ut! Jag gillar ju inte den här extrema sommarvärmen men kan ändå glädjas med dig och alla andra som gör det, vilken lycka att det ändå blivit några härliga sommardagar :) Hoppas på fler, det är ju ändå charmen med årstider att få uppleva sommar såväl som vinter och allt däremellan.

Karin
2015-07-05 - 19:48:41

Håller så mycket med dig . älskar sommarvärmen ! fint ni har det på altanen !

Svar: Tack så hemskt mycket karin!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

A
2015-07-06 - 19:21:20

Håller med! Älskar sommaren! Vill ha sol och värme! Hellre svettas jag än fryser.
Idag har vi tyvärr haft grått och regnigt, men precis nu tittar solen fram. :)
Altanen ser himla mysig ut!

Svar: Massa kramar till dig!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

smultris
2015-07-08 - 22:19:01

åhhhh, människa vad mysigt du har inrett ditt hem, jag önskar jag hade din konstnärliga ådra men allt jag kan är att fota och skriva. jag skulle vilja kunna teckna, måla, inreda, styla... precis som du :D

Svar: Tror nog att du kan du med, gäller bara våga,,våga testa, du är ju konstnärlig med fota det så du har det i dig ju. Sen är det ju som med det mesta, visst inspireras, men kör ditt egna race, vad DU gillar o trivs i och med 😊
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: