GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

you got me begging begging begging for more!

2015-02-08 | 22:33:16 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Ahh, så här såg gårdagens Mellodukning ut när det så äntligen ..ÄNTLIGEN!! återigen var dags för Melodifestivalen.
Nu har  dryga 6 veckors Mello-yra börjat! Många härliga lördagar nu framför tv:n tillsammans med mina lika schlagertokiga bästa vän Karin.
Vad kommer de ha på sig, vem tafsar vem på stjärten, vem kommer glömma texten, bröstchockar och slitsar , vem gör årets Sanna Nielsenballad nu när Sanna Nielsen inte själv är med som deltagare, kommer årets pausunderhållning vara bra eller anus och kommer fel låt vinna?
 
Helt rätt att Eric Saade gick vidare igår..det är som med Anton Ewald , de kommer undan med va sjutton som helst i min bok, de gör inte ens musik jag gillar i vanliga fall men i mellosammanhang..ojoj.
Mums.
 
Innan Mellon drog igång igår så var vi först iväg, Stefan och jag, tillsammans med mina svärföräldrar i Skövde för lite lunch ute och shopping.
När jg kom hem bestämde jag mig för att det var dags för första utomhuslöprundan sedan början av december.. Förkylningar och för mycket is och snö har stått i vägen för mig och min älskade jogg..har tragglat troget på löpbandet nån månad nu men det är så förbannat tråkigt och inte samma sak.
 
Och även om jag nog såg ut som en lite rultigare klumpigare variant av Bambi igår och inte nådde i vanliga "speed" på grund av halt väglag så blev det ändå sammanhängande 5,7 km löpning igår vilket jag är nöjd med för att vara första rundan ute på över två månader.
Nu kommer det väl tyvärr dröja lite igen innan det blir ny uterunda då slasket igår åter frusit till glashal is idag.
Snälla vår och sommar..kom nu!
Kommentera 4 st

Kommentarer
Charlotta Sofia springer och trimmar
2015-02-08 - 22:43:32

Tips: Köp broddar till löparskorna. Det finns såna en bara trär på skon, de kostar inte mycket, under hundralappen, och finns på typ Stadium och vanliga skoaffärer.
Känner mej jättetrygg när jag springer med mina, även om det är väglag isbana :-)

Svar: tack för tipset!får se om jag vågar mig på det haha..men va sjutton..våren kan bara vara nån månad bort ändå..ingen panik..och jag kan leva på gårdagens löprunda ett tag.
kram!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Rebecca
2015-02-09 - 11:27:13

missnöjd med utbudet i deltävlingen alltså.. men det verkar ju vara gemene mans omdöme.
ååååh chipsfantasten i mig undrar vad det är för chips?!

kram

Anonym
2015-02-09 - 13:35:23

Rekommenderar också broddar.
Vad är det för smaskigt längst upp till höger?

Svar: det är fyllda mördegsknytten att värma i ugnen som min vän hade med sig. två olika smaker, supergoda!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Rebecca
2015-02-17 - 11:47:24

Lite tråkigt att du inte svarar..

Svar: jag ber om ursäkt Rebecca. Jag tycker också det är tråkigt, tyvärr räcker inte tiden till eller orken alltid..bloggen har hamnat långt ner på listan det senaste efter jobb, tråkiga saker att ta tag i, problem på det privata planet osv.
Men chipsen var en av de nya sorterna från estrella..tror jag Extra räfflade eller om det var Extra tjocka..finns extra tunna med.
Plus vanliga pringles.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: