GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Get your glow on

2015-02-24 | 21:07:11 | Smink, Hudvård, Skönhet


Jag fick hem den här ansiktsmasken "Get your Glow on" från Formula 10.0.6 i ett pressutskick från Pretto Pr och den kom väl till pass förra veckan när jag var förkylningshärjad, tröttare och glåmigare än vanligt i ansiktet.
Man applicerar de genom att smörja in ansiktet och sedan låta den stelna till en "plastfilm" som man efter cirka en kvart dra bort. Och till skillnad från t ex den väldigt ombloggade svarta lermasken som synts överallt senaste året så gör denna varken ont att ta bort och lämnar inga rester och jag tycker ansiktet känns fräscht efteråt.
Jag har inte märkt att jag skulle fått varken bättre eller sämre hy av den men ja lite boosteffekt och uppfräschande känsla helt enkelt vilket inte är fel denna årstid.
 
Om masken:
"Nu lanserar hudvårdserien Formula 10.0.6 den nya uppiggande ansiktsmasken Get Your Glow On. 
Get your glow on är en peel off-mask som ger huden en ny glöd. Masken avlägsnar döda hudceller, förebygger orenheter och återupplivar trött hud.  
Get your glow on innehåller både papaya och citrus, ingredienser som är uppiggande, renande och mjukgörande för huden. 
För att uppnå bästa resultat appliceras masken en till tre dagar i veckan. Get your glow on finns nu på Kicks och Åhlens och kostar 99 kronor. "
 
Kommentera 2 st

Kommentarer
Anonym
2015-02-25 - 14:54:57

Åh låter som något jag kan behöva nu, så torr i ansiktet :) Tack för tipset!

Maria
2015-03-03 - 23:39:48

Åh, så länge sen sedan jag senast kikade in på din blogg..! Men har också varit lite "bortkopplad" från bloggvärlden en längre period, fast nu börjar jag komma tillbaka ordentligt igen känner jag, min blogg har en lite annan inriktning numera också.. ;)

Har också en ansiktsmask (som heter Fresh Balance Peel-off Ansiktsmask) med samma funktion som din, fast från märket Dermosil - rekommenderar verkligen deras produkter överlag! :)
--> http://marvelicious.blogg.se/2015/january/dermosil-uppdatering-jag-alskar-smartpost.html#comment


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: