GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

En vardag som börjar som gråbetong och slutar i lyx

2015-02-25 | 23:06:34 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Inte behöver man ha småbarn för att få sömnlösa nätter..vi har tre katter varav två är ganska morgonpigga och den tredje VÄLDIGT morgonpigg.
05.20 satte han igång att "skrika" idag och det var ju bara att gå upp..klockan skulle ändå ringa kl 06 så kändes inte som nån idé att försöka somna om efter att ha gått upp och dansat "katten-går-till-altandörren-men-smiter-in-i-köket-och-ska-ha-godis-inte-gå-ut-för-att-sen-springa-och-skrika-vid-altandörren-igen-och-så-håller-det-på".
Så blev extra mycket kaffe i soffan innan jag tog tag i sminket och kl 7 var jag på jobbet.
16.30 var jag hemma.
Fram med dammsugaren för en liten dans innan mamsen kom förbi och vi tog en pw.
 
Hem och lät nya lönen betala en massa räkningar, tråkigt att se lönen halveras på några minuter men ack så skönt att bara kunna betala...känns som sådan ren lyx det där... efter några skittuffa år som egenföretagare att bara utan klump i magen kunna betala räkningarna och det många dagar innan förfallo... och efter det tyckte jag att jag förtjänade lite onsdagsmys.
Stefan och jag jobbar om varandra helt och totalt hela veckan men imorgon är jag ledig så jag dukade fram lite av min absoluta favoritmat - Västerbottenostpaj och plock, ett (ok 2) glas gott rött vin, lite snacks och godis och så SATCboxen..plöjer säsong 2 och har det bara så gott så gott.
Vardagslyx skulle jag kalla det, i dess renaste form.
Kommentera 1 st

Kommentarer
A
2015-02-27 - 06:40:49

Låter himla mysigt! Förutom skrikande katter tidigt på morgonen. :D


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: