GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Namaste och carpe diem

2015-08-14 | 00:24:17 | Egocentrerat&Vardagligt


Igår kom jag ut på en löprunda och idag fick det bli en halvtimme på motionscykeln samt lite hantelövningar efterföljt av en stunds vila ute på altangolvet för att bara vara.. Njuta.. Insupa sensommarkvällsdoft.

Det var framförallt viktigt för mig att komma ut på gårdagens löprunda 
efter en dag i solstolen . Skönt på flera sätt..eftersom jag  just då för ett år sen vid den tiden på kvällen låg i röntgen och trodde jag skulle gå av på mitten av smärtor .. Av vad som skulle visa sig vara fullt med proppar i båda lungorna. 

Psykiskt var det viktigt att komma ut och känna att min kropp vill och kan. Att lungorna funkar. Att eventuell blodsmak i munnen inte beror på nåt sjukt. Få känna mig frisk. 
Smalhet(s) , strongisthenewskinny-crap, dieter och annat är ganska betydelselöst.. Inget är viktigare än hälsan och att få känna dig frisk.
Vet att jag tänkte där på sjukhuset när jag var helt utmattad , rädd, mådde fruktansvärt illa av antibiotika mot UVI och så medtagen av smärta att jag inte ens mindes hur det kändes att må bra. 
En fruktansvärd känsla. 
Jag avskyr de där propparna så jäkla mycket , att de dök upp och fortfarande ärrar psyket en massa.
Jag tyckte min kropp svek mig.
Men det gjorde den inte igår kväll eller ikväll och det får jag älska den för.
💕
Glöm inte att lyssna på din kropp.
Glöm inte att leva!
Kommentera 4 st

Kommentarer
Andreas
2015-08-14 - 16:13:57

Det är en mäktig känsla :-) Jag minns efter min rond med cancern och segern efter den. Nu går jag in i rond 2. Jag önskar dig all lycka till att det fortsätter och håller sig friskt för dig.

Svar: Tack så hemskt mycket och du, så Stark och storhjärtad du är! Önskar av hela hjärtat att allt går bra för dig nu i rond 2 ❤️
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Kia
2015-08-14 - 17:04:01

Den ena utvikningsbilden efter den andra?! 30-årskris?

Svar: Den enda som verkar ha nåt slag problem eller komplex är du. Puss på dig
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anna
2015-08-14 - 17:54:49

Kia har du en kris själv eller? Sluta läs om det upprör dig så mycket. Dumheter! Är faktiskt 2015 om du inte märkte det.

Andreas
2015-08-15 - 02:31:11

Till Kia.
Varför ska man skämmas för det man har eller den man är om man känner att man mår kanon bra av det. Jag tycker att livet är för kort för att grubbla på småaktigheter och att man hellre ska se till det stora hela. Att kunna säga "Jag mår kanon bra" är nog något många skulle önska dom kunde. Kanske du själv till exempel?

Svar på svar till mitt tidigare kommentar. Tack ska du ha. :-)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: