GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Garderobsnytt

2014-10-30 | 13:47:21 | Outfits och Garderoben

Lite nyheter i garderoben som inhandlades under tisdagens shoppingtripp till Gekås/Ullared:
 
 
Svart väska i klassisk modell samt en ny plånbok i knallig cerise  i nästan lite fuskpälsigt material och gulddetaljer, som rymmer kontokort, pengar, nycklar och mobilen.
 
 
Två snygga basic tees med bröstficka som härlig detalj. Sitter perfekt!
 
Tunt stickad gråmerlerad klänning som kommer vara ursnygg med strumpbyxor långkofta och boots.
 
 
Den svarta fluffjackan är från Gina Tricot och kommer passa ypperligt ihop med denna tee med kattigt tryck och lite oversizemodell.
Kommentera 2 st

Kommentarer
N
2014-10-30 - 13:55:02

Får jag bara fråga hur du som faktiskt är designer själv, tänker när du köper en uppenbar kopia av Mulberry Bayswater? Av ren nyfikenhet :) Bryr mig inte så mycket om folk väljer att köpa oäkta vara, men du som är designer och gör det kanske har någon input?

Svar: Nu har jag ju lämnat designerbanan/karriären men visst var det tråkigt många gånger när man ansåg sig ha blivit kopierad, absolut det ska jag itne sticka under stolen med.Vad gäller denna väskan så visst är den väldigt lik en Mulberry Bayswater men det är också oerhört många detaljer som skiljer dom åt så jag tror knappt nån skulle missta den för att vara just en Mulberry.
Sen vet jag inte om man kan kalla det oäkta vara när det heller inte utger sig för att vara just en Mulberry och det inte är nåt märke på den alls?
Då tycker jag den industrin är mycket värre med märkeskopior där de försöker sälja en fejkvara med själva loggan på så att det verkligen ska se ut som äkta.

Men väskmodellen här tycker jag man ser hos många av modehusen, lite olika design precis som chanels quiltade väska återfinns hos de flesta, modehus som kedjor..det är en modell/design som funkar.
Och de stora modehusen inspirerar varann.

Men ja jag drar min gräns vid att köpa saker som ska se ut och utger sig för att vara äkta vara när det inte är det.
Logolöst och inspirerat av det gör mig inte så mycket.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Annie
2014-10-30 - 20:44:30

Åh jag vill också åka till Ullared :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: