GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

mer inredningscravings..och möjlig hmm diagnos?

2014-11-19 | 19:52:32 | Hus/Renovering/Inredning

allt utom bordet är från Rusta.se och bordet från Ikea.
 
Ibland undrar jag om jag lider lite lätt av nån slags bokstavskombo när det kommer till inredning..eller få saker gjorda..eller få pippi på att få sakerna gjorda iallafall. Har jag fått en idé så vill jag ofta få den genomförd NU helst igår.
Ja ni kan ju läsa och se exempel..här..och här.
 
Idag tog jag äntligen tag i att börja röja upp i källaren där vi senaste halvåret mest bara ställt ner saker, stoppat undan, förvarat möbler och bråta "tills vi ska slänga eller komma på vad vi ska göra" samt att det sett ut som ett bombnedslag sedan jag stängde min webshop och tryckeriet.
 
Två och en halv sopsäck med skräp har jag hittills fått ihop, monterat ner ett stort bord och lyckats få det sålt.
Äntligen (!) fått tummen ur och inrett kanske inte den snyggaste men nu fullt funktionabel hall utanför matkällaren - så snö,slask, grus osv slipper dras in på boytorna i huset.
 
Jag fick även helt själv in två röda PS-skåp i tvättstugan och staplade dessa på varandra och fick ut en annan hylla därifrån som jag bökade in i matkällaren och som nu funkar prima som skoförvaring istället. Älskar när saker man har ståendes och ivägen helt plötsligt får en funkion och en plats.
Flyttat runt på mattor och annat har jag också gjort.
Ja när jag bestämmer mig för nåt så har jag all kraft och ork i världen och muskler jag inte visste jag hade haha.
 
Och nu har jag verkligen bestämt att att det oanvända vardagsrummet/datarummet/avlastningsrummet får bli lite msyigare matsal/arbetsplats som jag nämnde igår.
Ska flytta nerapotekardisken från sovrummet och i den förvara alla mina pennor och block, samt även lite porslin, ljus och bestick.
Ska få hit ett runt matbord från brorsan och svägerskan som de övertog när vi flyttade hit till huset men som de nu inte har användning för - recycling..men så funkar vi ganska ofta i vår familj, möbler och ting flyttar runt.
 
Och nu har jag sett ut ny rumsmatta, gardiner och lite ljus och ett fat jag vill ha i "nya" matsalen...som antagligen åks och köps imorgon.

Rummet kommer gå från mörkt och rustikt till mer ljust och bohemchic.
Kommentera 3 st

Kommentarer
Annster
2014-11-20 - 03:11:48

Så fint :)

Hanna Karlsson
2014-11-20 - 18:02:47

Skönt att få en massa gjort!

Anna J
2014-11-22 - 10:09:50

Va kul att få greja och göra nytt med både gamla och nya grejer. Ser fram emot att få se resultatet. Ha en go helg! Kram!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: