GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

ibland gör det bara ont att ens vakna

2014-11-07 | 12:06:12 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Jag har haft ett par riktigt tuffa dagar denna vecka och i onsdags kändes det som om jag gick sönder.
Låg på soffan i flera flera timmar och orkade inte resa mig.
2014 är sannerligen mitt hittills tuffaste år nånsin i livet och det liksom bara fortsätter med bakslag hela tiden.
Det är sorger och sjukdomar och så den helt absurda situationen eller härvan mellan mig, Wasa Kredit och Plotter. Det kommer inkassokrav på saker jag inte ens har i min ägo och nu hotar den ena parten med domstol och än mer dyra pengar och den andra parten har ju utsatt mig för lögner och en form av bedrägeri.
Det tog bara stopp i veckan nu med ork, energi, livskraft, hopp.
Jag har känt en helt förlamande och sjuklig trötthet, det har gjort ont att vakna.
 
Igår, efter ett kortare jobbpass som jag blev inringd till - jobb är verkligen räddningen ganska ofta, så köpte jag två rosbuketter. Den ena fick min älskade mamma, för att hon finns och den andra fick följa med hem till mig själv och min älskade karl.
Frusen och trött kröp jag ned i ett bubbelbad och tittade på två avsnitt Sex and The City med en stor kopp te bredvid mig.
Jag lagade mig sedan en god middag och tog ett glas vin och fortsatte titta på min favoritserie tillsammans med katterna i soffan. Nästan tvingade mig till lite lyx och avkoppling och njutning.
Jag sov gott inatt och vaknade utvilad och utan trötthet 07.30.
Så begav mig ut på en löprunda och slog alla mina personbästa vad gäller distans och uthållighet osv.
Och jag insåg verkligen skillnaden i känslan i bröstet - knappt flåsig alls mot i somras innan blodpropparna när allt bara kändes så himla tungt och trögt.
Det gäller fortfarande, även när det känns totalt nattsvart på så många sätt och håll och kanter att ändå försöka finna glädjen i  det man kan. I det lilla.
Idag är det färska rosor, en fantastisk löprunda och vetskapen att när jag kommer hem ikväll efter jobb så är det mat, godis och mys med mitt livs kärlek som väntar som ger mig energi, lycka och kraft.
Kommentera 8 st

Kommentarer
Carro
2014-11-07 - 12:17:31

*kram*

Svar: kram tillbaka <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

A
2014-11-07 - 12:28:03

Härligt, och helt rätt, att du kan känna glädje över de där "små vardagliga" sakerna som så lätt glöms bort ibland.
Njut av fredagen och helgen och hoppas, hoppas verkligen att allt löser sig med den där härvan (idiotföretag!!!).

Jennifer
2014-11-07 - 15:17:03

Jag säger bara, UPP I DOMSTOL, för du har rätt!

Svar: Det jobbiga är ju att Wasa rent juridiskt har rätt att kräva mig på pengar enligt avtalet men att jag litat på Plotter som sagt de ska lösa själva avtalet och ta över det.Inget av företagen tar nån som helst hänsyn till mig. Wasa visar ingen som helst empati eller förståelse för vad jag råkat ut för och Plotter verkar inte ha nån skam alls eller samvete överhuvudtaget.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anna J
2014-11-08 - 07:41:34

Ja, fy 17 vilket år du har haft och jäkla skitbolag som krånglar så med dig. Så bra att du har fina och stöttande människor i din närhet som finns för dig. Jag håller med dig om jobbet, det gör att tankarna skingras från trista saker och de timmarna är guld värda. Under 2010 hade jag en jobbig period i mitt liv pga sjukdom i min familj och det var på jobbet jag hade en fristad för där var jag tvungen att fokusera på mina arbetsuppgifter och det var så skönt.

Hoppas du får en go helg vad du än gör. Kram finaste Anna!

Svar: ja jag är så tacksam för att jag fick ett jobb i rätt tid och vad det som du säger gett mig en fristad från precis allting.Så skönt att ha ett ställe där man itne kan göra annat än just bara sköta jobbet.

kramar o kärlek till dig!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anna
2014-11-08 - 16:43:14

Polisanmäl, upp i domstol, tidningen VAD SOM HELST! Det får inte fortsätta såhär 😡 Får inte fortsätta såhär! Skitföretag som gör såhär mot dig
. Kasta ner dom i skiten för det dom gör mot dig!

Svar: Det jobbiga är ju att Wasa rent juridiskt har rätt att kräva mig på pengar enligt avtalet men att jag litat på Plotter som sagt de ska lösa själva avtalet och ta över det.Inget av företagen tar nån som helst hänsyn till mig. Wasa visar ingen som helst empati eller förståelse för vad jag råkat ut för och Plotter verkar inte ha nån skam alls eller samvete överhuvudtaget.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Annster
2014-11-09 - 03:19:00

Hemskt att du ska behöva gå igenom så mycket smärta. Allt på en gång.

Vill bara skicka dig en varm styrkekram och säga att du tänker förnuftigt. Du har funnit ditt sätt att hämta energi. En förmåga att kunna se det vackra och härliga i livet också. Det är något många glömmer eller inte kan hantera när det är som svårast. En viktig egenskap för att orka ta sig igenom och inte glömma det positiva med livet. En dag är helvetet över och då kan du andas ut och njuta med ännu en mängd vishet i bagaget från livet alla prövningar.
Hoppas så att det snart komma i ordning med allt.

Kram <3

Svar: tack fina du för dina ord!Jag har några stycken så himla fina läsare som alltid värmer, du är en av dom!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Ida
2014-11-09 - 11:03:03

Åh. Så tråkigt att läsa :( Känns verkligen som 2014 varit ett skitår för många människor. Hoppas det vänder snart!

Svar: det hoppas jag med.Hur går det med dig sötis?
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anonym
2014-11-10 - 23:06:08

Strunta i etik och samvete och skit och STÅ PÅ DIG. Säg att de inte tagit avtalet och att du avslutat det för längesedan... Du vet ju att du har rätt, hur kan de komma undan med det?


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: