GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

utförsäljning = försäljningsrekord

2014-05-28 | 23:01:13 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Poetiskt uttryckt skulle bildtexten kunna vara att jag lägger min hand på slutet av Avanna..
Men näe..
Bilden är från min instagram @avannadesign  (passar ju inte med avannawebshop nu när webshoppen snart är borta) och visar dagens bling och armgodis...och den snygga späckliga tshirten med Paristryck från shoppen. Finns nån enstaka kvar.
 
Ja det har varit helt galen försäljning idag på shoppen när det gicks ut med 50% utförsäljning. ..Försäljningsrekord faktiskt..hade det varit så här oftare hade jag aldrig behövt lägga ned. Å andra sidan hade jag nog hamnat i konkurs istället för längesen om det är de låga piserna som krävs för så många köp..eller att jag hade importerat allt från t ex Kina. Nej egendesignat, miljövänligt och etiskt tänk kostar tyvärr lite mer att ta fram och får därmed högre utpris.
Men jag är så tacksam..både för det som varit och över att se hur många som vill shoppa Avanna en sista gång.
 
Slutade jobba för dagen nere i "fabriken/tryckeriet" vid 22tiden ikväll.
Känner mig bra mör i skallen nu och skall strax i säng..ty ska upp imorgon kl 05.30 , på röd dag och allt för att åka till Gekås och Ullared med mamma och svägerskan.
Kommer ganaterat bli kul..men just nu känner jag *gäsp* haha.
 
så..over and out!
Goodnight!
Kommentera 3 st

Kommentarer
Linnéa
2014-05-29 - 11:10:47

Jag hade köpt kläderna även om det ej varit rabatt, de är de mer än värda!! Fick lön igår så då tänkte jag knipa några plagg innan du stänger ner men så såg jag att det var utförsäljning och insåg att jag fick skynda på massor för att få tag på något alls. Nu sitter jag här å funderar över lite konst...men det går ju inte att bestämma sig. Vill ha ett helt konstrum med massa fina tavlor i vårt nya hus, where ever that house nu är :-/

Linn
2014-05-29 - 14:40:41

Har alltid tyckt om många av dina tryck, särskilt de med katter och naturmotiv. Men också det Peacemotiv jag nu beställt, otroligt snyggt tycker jag.

Har aldrig beställt innan tyvärr och känns sorgligt att göra det först nu vid utförsäljning, stödjer verkligen dina ideal och beundrar ditt ekologiska rättvisetänk.

Men har personligen inte haft en ekonomi som tillåter mkt annat än myrorna i klädväg, vilket ju också är miljövänligt.
Prioriterar färginköp, växter och mina husdjur när det blir några kronor över...

Har själv ett stort intresse för illustration och diverse pyssel, och hoppas du fortsätter teckna och dela med dig av det via bloggen.
Många kramar Linn

Linn
2014-05-29 - 17:59:05

Hej igen Anna!
Nu när jag läser min förra kommentar ser jag att den möjligen skulle kunna tolkas som att jag föredragit dina fotade motiv framför dina tecknade, så menar jag inte alls!

Gillar verkligen din tecknarstil, och uppskattar många av dina lite mer "tokiga" motiv, som den där grisen exempelvis, letade efter den nu när jag beställde men det är nog fler än jag som uppskattar den!

Det är just blandningen av illustration, foto och text som gör att du alltid överraskar med nya idéer och motiv.
Fortsätt så i den form som Avanna kommer leva vidare i!
Kram igen från Linn


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: