GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

night flyer

2014-05-21 | 22:56:20 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Klockan är lite mer än halv elva på kvällen och det är fortfarande nästan 20 grader varmt ute.
Altandörren står öppen och in kommer doftvindar fyllda med syrén och kvällsgräs blandat med varm asfalt.
Efter en tung och mörk vintervår har jag haft en genuint lycklig dag. En dag bra på de allra flesta sätt.
 
Jag har träffat mina två små guldkorn till brorsbarn och sett den allra renaste formen av kärlek och godhet som finns i dessa två små oskyldiga liv som jag älskar så djupt.
Jag har umgåtts med min svägerska och gått på torget, den dag i veckan som denna lilla stad jag bor och lever i blir full av liv.
 
Jag har druckit kaffe och delat en Daim i solen med kärleken i mitt liv och jag har fått ligga på filt i en trädgård jag får lov att kalla min som tillhör ett hus som jag får kalla mitt hem.
Sett mina tre katter springa ut och in och runt och som inte kräver mer av mig än att jag bara ger dom klapp, mat, vatten och snällhet och jag får tillgivenhet och varma buffar tillbaka.
 
Kvällen har jag tillbringat med min allra bästa vän.
Vi har suttit ute på altanen och pratat och ätit och druckit och lyssnat på Musik.
Suede, Oasis, Skunk Anansie, Mando Diao, Winnerbäck, Kiss, Bad Religion, gamla barndoms/trackslistannostalgilåtar, låtar till härliga 80talsrullar blandat med lite nytt som har nyare minnen, nyare nostalgikänslor.
 
Snart kommer Stefan hem, men just nu fortsätter jag att lyssna på musik som betyder mycket för mig, med en kopp jordgubbste bredvid mig och med en härlig käsnla och vetskap i hjärta att idag var en lycklig dag. En dag då livet var underbart bra.
Just sådana dagar jag vill fylla livet med.
Kommentera 5 st

Kommentarer
Linnéa
2014-05-22 - 07:12:00

Åååå detlåter ju helt underbart och så härligt att höra att du känner dig lycklig. Det är precis den känslan du beskriver som jag å min älskade eftersöker. Hoppas att vi hittar ett hus snart som vi kan kalla hem :-)

Mikaela
2014-05-22 - 10:06:16

Ja visst är det underbart med detta härliga väder. Dagarna känns genast så mycket längre och man vill knappt vara inomhus.
Va härligt att du känner dig lycklig. Lycka ska man verkligen suga åt sig så mycket som möjligt av :)
Tygkassen i blogginlägget jämte här blev jättefin! En perfekt sommarväska. Kram!

Jess
2014-05-22 - 10:20:36

Låter alldeles underbart :)

A
2014-05-22 - 12:39:29

Du är verkligen bra på det jag tycker är viktigast i livet - att kunna njuta av, och vara tacksam över, de "små" sakerna i livet. Det som många bara tar för givet och inte uppskattar.
Som att njuta av sitt eget hem, stillheten, att få "bara vara".

Sanna Andersson
2014-05-22 - 20:19:06

det låter helt underbart och sånna dagar är verkligen så viktiga i ens liv så att man orkar med hela vintern. Dessa dagar ger så mycket energi och så mycket inspiration till ens liv. Hoppas vi båda får många många många sånna dagar denna sommar


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: