GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

det ljuvligaste

2014-05-16 | 22:47:13 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Imorse, innan jag cyklade till jobbet i begynnande majvärme, var jag ute i trädgården såsodår kl 06.57 och fotade vårat äppleträd som nu börjat  blomma..
Maj är den absolut bästa månaden om vädret så tillåter.
När grönskan är extra lummig, när cykelvägar och promenadstråk fullkomligen överöser ens näsborrar med den underbara doften av lind.
N'r fåglarna kvitrar extra glatt och man nästan hör tonerna av barndomens "nu grönskar det i dalens famn.." samtidigt som man vet att hela sommaren forfarande ligger framför en.
Och som idag, när jag sen kom hem från jobber sisådär klockan 16.32 och möttes av nyklippt gräsmatta och en ihopsatt hängmatta - åh vilken lycka!
Ett glas sangria på altanen i envärme som tillät linne utan tillstymmelse till gåshud och sen gå ute , i den ljuvliga trädgården med sin älskade mamma, den bästaste kvinnan i världen, och både knipsa av egna rabarber samt plocka de allra första syrénerna som nu sprider den allra ljuvligaste av dofter här i vårat solgula hus.
 
I helgen ska jag ligga i redan nämnda hängmatta, bara njuta och lukta,samt då och då gå i vår trädgård och rensa bort nåt enstaka ogräs.
Kommentera 1 st

Kommentarer
Anna J
2014-05-16 - 22:53:06

Vilken fin start på helgen du har fått. Hoppas den fortsätter i samma sköna anda för dig. Jag gillar också den här tiden på året, det är nåt visst när syrenerna blommar och sprider sin härliga doft. Imorgon ska jag åka förbi min farbror och hämta hem rabarber så jag kan göra mig en paj, längtar så till det. Ha det fortsatt bra nu i helgen. Kram!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: