GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Days of future past

2014-05-25 | 23:19:12 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Några härliga ingredienser från helgen i form av jordgubbar, underbara syréner - plockar nya varje dag i trädgården och sätter i glasburkar med vatten inne så det luktar ljuvligt, samt sommarvärme med tilhörande barfotatillstånd och altanhäng.
 
Vår helg och söndag avrundade vi med restaurangbesök och bio i Skövde. Jag åt en lyxpizza med lufttorkad skinka..ojoj så gott. Jag älskar verkligen en god pizza.
En snabbis till Elins Esplanad. Köpte lite nödvändiga kontorsgrejer på Clas Ohlson och så blev det en enkel billig klänning och nagellack på Gina Tricot innan vi begav oss till bion och så X-Men: Days of future past.
Tyvärr förstördes bion litegranna av folk som inte har biovett överhuvudtaget som helt obegripligt både har ljudet på på sin mobiler, svarar på samtal samt sitter och surfar!?!? Samt att vi hamnade vid ett kanske något överexalterat fan som kommenterade typ allt, tjoade, klappade händerna, hurrade och skrattade jättehögt.
Nåväl.
Det till trots får filmen ungefär godkänt i betyg, tre svaga mutanter. Men James McAvoy som Charles Xavier, den yngre versionen får personligen ett högre betyg.
 
Sen körde vi hem i den ljuva sommarkvällen och om det berodde på Hugh Jackmans aka Wolverines muskler eller Ravens/Mystiques aka Jennifer Lawrence välsvarvade kropp det vet jag inte men jag satte mig i alla fall på motionscykeln och rev av ett pass på 40 minuter och herre min je så svetten rann.
 
Nu väntar en väldigt blandad vecka med några tunga grejer att ta tag i som jag har lite ångest över men som jag vet att när de är avklarade så kommer jag känna mig lite friare och lite lättare.
Vilket den hä våren handlat väldigt mycket om att få göra. Och nu är jag nästan i mål med vissa bitar.
Härligt!
 
Men så är det..vissa beslut är oerhört tuffa och smärtsamma att ta och ibland måste det få ta tid, en mognadsprocess fram till att beslutet verkligen tas så både hjärta, hjärna och mage är i fas med varandra...och när det är taget och de där lättadskäsnlorna infinner sig..ja då undrar man ju varför man väntade så jäkla länge från första början.
..men det är kanske just det som kallas insikt..och lärdom?
 
 
Kommentera 2 st

Kommentarer
Anna J
2014-05-25 - 23:39:05

Syrendoften är verkligen härligt. Jag fick med mig ett stort fång när jag for ifrån pappa idag och nu har jag spridit ut dom lite här och var i min lägenhet och det doftar ljuvligt.

Lycka till med det du ska göra i veckan. Vissa saker bävar man väldigt över och förhoppningsvis så känner man en lättnadskänsla och nån form av glädje när det väl är klart. Sen finns det saker som ändå inte känns bra även om man har försökt och då får man ta det också. Jag tycker du resonerar så klokt i inlägget. Du är bra på mycket du Anna och jag är säker på att du klarar det du ska göra på ett bra sätt. Hursom haver, lycka till och ta hand om dig. Kram!

Sofia
2014-05-26 - 07:50:59

Gud vad gott med svenska jordgubbar


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: