GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Today I´m wearing this I Nyhetsmorgon

2014-03-01 | 14:46:38 | Avanna konst/design/foto

 Bild 1) Kenza har på sig Outfitlinnet från www.avanna.se (länk) på en Let´s Dance Träning
Bild 2) Bild från min instagram @avannawebshop på Nyhetsmorgon imorses , Carin Da Silva har på sig en Today I´m wearing this t-shirt från Avanna ( länk)
Bild3) Bild lånad från @nyhetsmorgon instagram
 
Imorses så skrev en trogen Avannaföljare/kund ett meddelande på instagram att Carin Da Silva hade på sig en Todaytisha i direktsändning.
Hade tur att jag kollade mobilen precis då så rusade och satte på tv:n och jajamänsan där satt Carin snygg och härlig med Today I´m wearing this på sig.
Man blir allt lite stolt då och det blev nästan högtidligt då både jag och Stefan satt med mobil och Ipad och skulle fota och ta print screens, haha.
Tror det kan vara första gången jag ser ett Avannaplagg så där live i tv♥
 
Tidigare i veckan lade Kenza upp en bild på sin instagram där hon bar ett Avannalinne på en av sina Let´s Dance-träningar.
 
 
Ingen länk eller så eller omnämnande av Avanna men det är ändå kul att se att det används.
Today I´m wearing this har ju hängt med nu sen 2007/2008..ett print som blev till mest på skoj..jag tog en spritpenna minns jag och bara skrev ner det på ett A3papper..sen kom det via bloggen förfrågningar om jag inte kunde trycka det på linnen.
Våren 2008 skickade jag ett sådant linne till Kenza som visade upp det och den kvällen rasade det in flera flera hundra beställningsmail till min dåvarande hotmailadress, från tjejer som ville beställa ett likadant.
 
Det var i den vevan som Nelly.com snappade upp mig och jag fick, som första bloggare nånsin tror jag, släppa kollektioner och vara ett klädmärke där.
Ganska sjukt när man tänker på det egentligen..idag är det ganska vanligt att bloggare gör kollektioner för just andra klädkedjor och butiker...och det är sååå mycket flashigare idag än det var då och det var ju inte så att jag modellade för mitt egna märke så som Angelica Blick och Fanny Lyckberg och Rebecca Simonsson gör t ex.
Men det känns ändå "stort" att man  JAG var lite hmm "först".
Och tänk att Amanda Berg och Tyra Sjöstedt modellade för mitt märke!
 
Man kan sitta här och tycka att man inte gjort ett dugg, inte åstadkommit nånting..så tänker man efter och kommer på och inser att man gjort en hel del..
Det kunde ju dock rulla in lite mer kosing bara...meriter betalar inte alltid räkningarna tyvärr, haha.
Kommentera 4 st

Kommentarer
Fifi
2014-03-01 - 19:15:57

Så himla glad för din skull!

Kram

Svar: Tack Fifi, det värmer <3kram!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Alexandra
2014-03-01 - 21:29:24

Igår såg man att Kenza hade ett av dina fina linnen på sig på Lets dance, när de har filmat innan och Calle och hon övar :) Tänkte bara skjuta in det ^^

Annster
2014-03-01 - 21:43:15

Åh, vad roligt.
Grattis! Blir så glad för din skull :)

Svar: tack Annster, du är alltid så snäll =)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

smultris
2014-03-05 - 18:42:59

du är en inspiration :D


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: