GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Måndagsmummel

2014-03-17 | 11:52:03 | Egocentrerat&Vardagligt

God måndag på er bloggosfären . Hoppas ni mår bra. 
Jag började min vecka med en löprunda - känns alltid lite extra friskt att starta en måndag på så vis. Dock blåser det ganska rejält ute så vissa sträckor kändes det som jag sprang på stället och stod still. Likadant när jag nyss cyklade så kändes det som jag skulle vurpa bakåt. 

Det var ju 25%rabatt hela helgen på shoppen www.avanna.se så det är ganska många ordrar att trycka och packa och posta nu. 
I övrigt väntar lite möten och illustrationsjobb denna veckan samt lite fotojobb med svägerskan och vi ska även fortsätta på vårat projekt . 
Har ni några roliga planer? 

Kommentera 4 st

Kommentarer
Anna S
2014-03-17 - 14:41:06

Så himla skönt att starta veckan med lite frisk luft! (saknar faktiskt Tidaholm och att vara uppe på "berget" och motionsträna).
Min måndag består av kontorsjobb och så ska jag en sväng på loppis när jag slutat samt ha över vänner på måndagsmiddag senare ikväll :)

Åh, attans att jag missade 25%-rabatt-helgen! Är fruktansvärt sugen på din college sweater (Paris-varianten). Men får nog snällt vänta in nästa lön :)

Kram o ha en fin dag!

Svar: ja det är en av de finaste sakerna med Tidaholm - närheten till naturen och alla möjligheter att vara ute springa gå i fina miljöer!
Då är du välkommen till Avanna nu då i lönetider fina Anna!

kram!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anna J
2014-03-17 - 21:17:16

Ja,jisses så det har blåst idag. Var ute på eftermiddagen och vissa vindbyar tog tag i en så jag nästan blev rädd. Nu gick det bra men frisyren såg helknäpp ut när jag kom in men det bjuder jag på. :-)

Min vecka består mestadels av jobb men på torsdag har jag en trevlig fikastund på eftermiddagen att se fram emot tillsammans med två fd arbetskamrater.

Kappan som du provade häromdagen ser helläcker ut. Gillar zebramönstrat, investerade i en zebrahalsdukt tidigt i vinter och den har jag använt nästintill varje dag sen dess. Ha en fin vecka! Kram!

Grimgoth
2014-03-18 - 10:52:30

Enkelt och snyggt tryck på tröjan, känns igen dock men men...

Svar: tja du kanske känner igen det härifrån har ju ändå sålt det i över 1,5 år.Men visst har jag ridit på "serietidningstrenden" som rått.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Grimgoth
2014-03-18 - 18:40:37

Tänkte nog på denna:
http://static.stuff.co.nz/1335086775/413/6788413.jpg

Din är snygg iaf, och inte alls så dumt tänkt.

Kanske detta blir nästa grej?
http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/productdetail.jsp?id=27772748

eller
http://www.best-tshirts-ever.com/paws-t-shirt

Svar: jaou vi var många som red på den comic-trenden som var för några år sen som sagt med olika ord i "pratbubbla/sprängbubbla".Men nja de två andra finns ju redan och känns urvattnade..så varför skulle jag göra sådana?
Inte min stil heller.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: