GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

The Alcudía shopping

2014-06-04 | 11:58:11 | shopping, provrummet & cravings

 
 
Har ju helt glömt att visa vad som shoppades när vi var i AlcudíaMallorca för en månad sedan..jisses, redan en månad sedan vi åkte? Time flies.
 
Det blev inte jättemycket men några godbitar.
Victorias Secret Strawberries & Champagne köpte jag ju redan på flygplatsen men det övriga är "spanskt" och från just Alcudía där vi var.
Vi åkte in till Palma en dag men där shoppade jag ingenting.
Vi gick till det stora varuhuset El Corte Inglés men jag vet inte..jag trodde det skulle vara fyllt med enskilda butiker men istället var det våningsplan efter våningplan med alla märken blandande med varandra och jag är lite allergisk mot sådant upplägg..tycker det blir så snurrigt och rörigt. Nej separata enskilda butiker är mer min melodi.
 
Hatten fick jag av min svärmor och likaså ett roligt Marilyn Monroelinne ( ej på bild) samt de sköna slappebyxorna som mer eller mindre använts varje dag sen jag kom hem. Byxorna köptes på Palmas flygplats i en butik som heter Sfera.
 
De rosa och ack så trololigt sköna skorna fick jag av Stefan. Så mjuka och liksom fluffiga inuti.
 
Klänningen, kilklackarna och väskan köpte jag i en butik vid strandströget som heter Inside och armbandet i en "krimskramsbutik".
Det korallfärgade överkastet hörde till hotelrummet..hoho.
Kommentera 2 st

Kommentarer
Mimmi
2014-06-04 - 17:35:38

CI är astrist, porto pi(heter det typ)- däremot är nog precis din melodi. Det får du testa nästa gång. Förresten vad tänker du att du gör om 10 år? Bor, jobbar med etc?

Svar: det ska jag ha i åtanke! tack för tipset!
om tio år är jag 42 , jag gillar inte att planera så värst långt fram i tiden..men jag hoppas att jag och stefan fortfarande är lyckliga med våra katter och att vi bor kvar i vårat gula hus =)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Hanna
2014-06-05 - 22:12:08

Gillar klänningen!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: