GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

den blomstertid nu kommer

2014-06-09 | 18:44:41 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Ljuvliga sommar som råder ute nu!
Jag ser till att ha lite semester och ledigt nu i dagarna tre, kommer jobba ganska mycket i sommar på mitt nya jobb och inte ha så mycket ledigt heller tillsammans med Stefan när han har sin semester, men det är smällar man får ta vissa år, för att komma på fötter igen och få balans och harmoni.
 
Jobbar även mycket helg och långpass så tänker absolut inte ha dåligt sambvete nu att jag verkligen bara passar på och njuter dagar som dessa. Det är väl kanske det jag saknat mest och ser fram emot mest nu att kunna som anställd kontra när jag bara hade egna företaget: att få känna att det är ok att vara ledig och vara just ledig när jag är ledig. Inte stressa över försäljningssiffror bra/dålig orderingång, ständigt uppdatera med syftet sälj sälj sälj.
 
Ligger och solar och tar 11kaffe från fina termosen, lyssnar på radio och poddar.
 
Dock blev det ett solstolsbreak på eftermiddagen då jag begav mig till Vårdcentralen med armen och humlesticket...armen har varken känts eller sett ok ut alls idag..och jodå kraftig allergisk reaktion och fick intensivdos med kortison plus recept på detsamma.
Kollade även upp tån som konstaterades av läkaren att den absolut hade brytits och antagligen fortfarande hade en del sprickor och kanske nervtrådar i kläm ännu och att det säkerligen skulle ta upp emot ett halvår kanske mer innan det läkt ihop.
 
Skönt att få det bekräftat..och då var det ju bara att ringa till försäkringsbolaget också och anmäla fritidsskada..och herregud prisa försäkringsutbetalningar! Hade enbart räknat med att kanske få den sedvanliga "akutersättningen"..men att det blev en massa mer. Ojoj.
 
Kommentera 3 st

Kommentarer
Rebecca
2014-06-09 - 19:37:11

härlig sommarbild!

Oj kan man ut och springa med bruten tå?

Svar: så här 1,5 månad senare , efter att jag bröt den så kan jag gå ganska ok och det gick ok att springa en runda idag med linda och tejp runt tre tår.Just nu gör det mest ont att gå nerför trappor , försöka böja tån och när nåt kommer emot tån på ovansidan.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anna J
2014-06-09 - 20:04:10

Skönt att du fick hjälp på vårdcentralen. Hoppas det blir bättre nu då.
Jag tror att man lär sig uppskatta de lediga dagarna på ett annat sätt och tar tillvara på dom mer om du nu ska jobba mycket i sommar. Så minns jag att jag gjorde på den tiden jag sommarjobbade, numera har jag mina fyra veckors semester. Och du, njut så mycket du kan av dina lediga stunder och ha absolut inte alls dåligt samvete att du har det lugnt och härligt.

Linnéa
2014-06-10 - 06:50:02

Njut av din ledighet, det får man väl göra? Försök att bara vara och inte tänka så mycket, ladda upp batterierna. Ha en underbar dag :-)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: