GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Sunday Kapaoow!!

2014-02-23 | 22:44:49 | Egocentrerat&Vardagligt

 
Snyggaste tröjan denna söndag kommer ju givetvis från min egna webshop och klädmärke www.avanna.se
 
Just nu försöker jag verkligen låta helgerna vara en tid av energitankande, vila, mys, kärlek, värme och avkoppling. Försöka koppla av och bort jobb, mail, kundtjänst osv och då blir det även lite bloggpauser...tyvärr.
Fast Stefan får säga till mig både 1 och 2 gånger att jag ska lägga ifrån mig mobilen som jag stresskollar ganska ofta ..uppdaterar mailen, uppdaterar Instagram, shoppen osv.
 
Men å andra sidan.. jag är ingen partybrud, vi gör inte en massa olika aktiviteter under helgerna..vissa bloggare verkar ju ha cirka 3 gånger så många timmar och hmm pengar än en annan som de hinner spendera under dessa futtiga 48 timmar en helg består av.
 
Vi maratonkollar serier, äter en enorm mängd godis, dricker en bärs och spelar tv-spel, kanske tar en liten promenad och fortsätter soffhänget.
Blir inte så mycket bloggstoff av det .
Men jag gillar det. Jag gillar våra helger. Jag gillar att göra "ingenting" .
Kommentera 4 st

Kommentarer
frida
2014-02-23 - 23:29:46

Sådana helger är så jäkla mycket värda!

&tröjan är förresten vansinnigt snygg! Älskar det trycket!

Annster
2014-02-24 - 03:08:40

Låter härligt :)

Jess
2014-02-24 - 07:34:14

Tycker er helg låter supermysig :) Är likadan, känns om jag gör "ingenting" mest hela tiden, men på det stora hela gillar jag det :) Hade blivit tokig om jag var tvungen att flänga runt och göra hundra saker varje dag/helg.

Svar: ja jag förstår verkligen inte dessa som måste ha massa planer hela tiden och ha varje ledig stund inplanerad.bättre med spontansaker tycker jag.

kram!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Linnéa
2014-02-24 - 11:01:14

Åååå, dessa underbara helger. Fast eftersom vi just nu bor mitt i ingenstans så blir det ofta en sväng in till stan eller liknande. Sedan har vi ju valpen som vill ut å som ska tränas etc. Så det blir ofta ett inrutat schema men med roligare saker än på vardagarna - typ: promenad, frukost, löpning, stan och valpträning, handla mat och hundsaker, eftermiddagsfika, matlagning, kvällsprommis, äta och titta på serier/film. Härligt härligt =)

By the way, har ni bestämt vart ni skall åka på resa än? Vi sitter också och klurar på det, står mellan Barcelona och NY verkar det som - Dubai dök upp igår också men neeee, inget för moi =( =)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: