GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

själen behöver lite lyx denna fredag

2014-02-21 | 10:40:42 | Egocentrerat&Vardagligt

         
 
 
Hej på er blogosfären och glad fredag på er!
Jag började min fredag med en joggingtur som kändes segare än sirap men det var givetvis skönt när jag kom i "mål"..dvs kunde slänga mig på hallmattan och se tre katter titta på mig med blickar som sa " nu ligger hon där och flåsar så konstigt igen vad ska det vara bra för...ge oss maaaaat.. NU!"
 
Har nu tagit paus i storstädningen, låter altandörr och badrumsfönster stå öppna medan jag städar så luktar det extra rent.
 
Sen när Stefan slutat så ska vi nog ta oss en tripp nånstans. Kanske äta nåt gott ute eller bara ta en lyxig fika och sen kanske köpa med oss typ tapas-rätter hem.
Jag är ganska sugen på att unna mig nån liten lyxigare choklad denna helg.
Kanske nån god strut från Åre Choklad istället för vanligt lösgodis.
 
Ja det ska bli en skön och lite lyxig fredag..behöver det för själen just nu där det är alldeles för oroligt och grubbligt just nu.
 
Kommentera 2 st

Kommentarer
Molly P
2014-02-21 - 13:14:23

Jag sänder dig en tanke en ruggig dag som denna, hoppas att du hittar något att lyxa dig med mitt i oroligheterna. Mitt tips är den gamla härliga filmen The Commitments, som vi ska damma av ikväll. Kram!

Linda
2014-02-21 - 21:02:48

Vi har farligt nära till Åre Chokladfabrik :-) (10 mil) ;-) Men det blir alltid ett besök när man är där i krokarna :-) Mycket muns o lyx :-) Ha en fin avslutning på fredagen!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: