GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

intervjun

2014-02-27 | 16:51:04 | Modebloggerskan , Mode & Modestuff

Foto: Karin Pestat
 
Nu finns intervjun med mig om stil/mode/trender uppe på tidningens webplats. HÄR kan ni läsa den om ni skulle vilja det.
Detta är min syn och min tolkning av mode/trender i vår och lite allmänt.
Och som jag skrev i förra inlägget - vi pratade i 1,5 timme så jag tycker allt att allt det vi pratade om ändå har sammanfattas bra i denna kortare text.
 
På bilden ser ni lite grejer från min privata garderob samt lite från Avannas sortiment.
Kommentera 3 st

Kommentarer
Anna J
2014-02-27 - 19:37:59

Va kul att du la ut länken. Det blev ett jättebra reportage tycker jag. Många bra råd som jag tar till mig. Mycket roligt att du uppmärksammas, det är du verkligen värd.

Svar: Tack vännen. Blir alltid lika glad när du skriver en rad eller två till mig och som jag skrivit förr - du känns som en sann vän och jag tänker ofta på dig fastän att jag egetnligen inte vet vem du är.
kram!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Emmlan
2014-02-27 - 20:37:12

Vilken härlig artikel, bra stiltips men samtidigt var den varm och kändes genuin, inte bara yta eller vad man ska säga :) Gjorde du riktigt, riktigt bra! Nu hoppas jag att jag får ett jobb snart, då ska minsann beställas nått av allt fint i din webbutik!

Svar: Åh tack så hemskt mycket, dina ord värmer verkligen!Och jag hoppas du hittar ett jobb, viket jag vet inte är enkelt i dagens samhälle.
Men håller tummen för dig!
kram!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Linnéa
2014-02-28 - 08:14:51

Jag läste artikeln igår och tyckte den var jättefin, du lyste igenom precis som du är och det var så himla personligt. Så himla skönt att läsa en artikel om någon som faktiskt är sig själv =) massor med cred till dig Anna =)

Svar: Tack Linnéa, blir så glad! Försöker alltid vara mig själv och inte tillgjord och kunna stå för det jag gör och säger, alltid.
massa kram till dig <3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: