GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Baguetter och Babbel

2014-02-02 | 11:11:19 | Egocentrerat&Vardagligt

 
God söndagsförmiddag på er blogosfären!
Hoppas ni mår bra.
Jag gick upp prick kl 09 och satte på kaffe och gjorde minibaguetter i ugn och dukade fram mysfrukost lagom till det att Stefan vaknade och kom ner..vi har bott här i två år nu men kan fortfarande liksom bara komma på "poff" att vi bor i us..vårt fina gula femtiotalshus ♥
Sne satt vi i köket och mumsade mackor, han grejade med sin ipad, jag bläddrade i Elle, vi småpratade om ditt och datt och då och då kom kissarna och tiggde skinka.
 
Om en stund kommer mamma och vi ska ge oss ut på sedvanlig helgpromenad, igår var det halt idag blir det nog ganska slaskigt.
 
Fajitas blir det till söndagsmiddag och så blir det nog några avsnitt Carrie Diaries och lite godis i soffan.
 
..och Mellon då? Hmm jag kommer faktiskt inte ihåg hur en enda låt gick.
Tyckte det var en väldigt platt sändning med bleka bidrag, tråkig pausunderhållning och något tafatta programledare. Rätt att Yohio gick vidare men även han kändes ganska sval..det lyfte aldrig.
Men som jag och Karin sa igår..det är ju själva grejen att hon och jag nu umgås varje lördagskväll nu i fem veckor, snacksen, drycken, pratet, umgänget som är huvudunderhållningen, själva mellon - ja det är ju en biroll ♥
Kommentera 4 st

Kommentarer
Jess
2014-02-02 - 11:45:13

Måste bara säga att jag älskar dessa vardagligt mysiga inlägg :) Hoppas du får en härlig söndag! :)

Sanna Andersson
2014-02-02 - 18:36:16

mums va gott de där såg ut =)

Anna J
2014-02-02 - 19:23:33

Låter som du har haft en härlig söndag och med den frukoststarten så kunde den ju inte bli annat än bra. Jag håller med dig med om Melodifestivalen, det är sakerna runtikring som gör den speciell - snacksen, drycken, umgänget och snacket runtikring.

Vill tipsa dig om en intressant dokumentär om tidningen Vogue och dess moderedaktörer som gjordes när tidningen fyllde 120 år 2012. Det är om styling, foton, kändisar och mode. Kolla på Svt Play, filmen heter Vogue 120 år och den finns att se i fem dagar till.

Kram!

Johanna
2014-02-02 - 19:50:00

Oh, så fint!:)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: