GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Freezing

2014-08-05 | 21:09:59 | Egocentrerat&Vardagligt



Mitt instagramflöde svämmar över av bilder på folk som grillar, dricker rosé i solsken , posar på sommarängar och tar kvällsdopp för att svalka av sig.. Är det alltså fortfarande värmebölja i resten av landet förutom här i Tidaholm?
Här är det knappa 15 grader , regnet strilar ned och jag ligger under filt och fryser om fötterna. 

Jag fick dock känna på den där magiska 30gradersvärmen en stund igår morse.. Och då gav jag mig ut på en svettig löprunda , därav svettiga posörbilden ovan. 
Efter det blev vädret ostadigt.
Och ser väl ut att fortsätta vara så ni när det vankas cirka en veckas ledighet för mig. 
Jaja är väl kanske bäst att bara skratta åt ironin , att jag soldyrkaren och den dom älskar just 25+ värme knappt upplevt den. 

Men undrar ändå lite om jag måste tycka att det är sommarsommar just nu när fötterna är iskalla för att somliga anser att augusti är sommarmånad.. Nämligen fått det förmanat till mig det senaste när jag nämnt att jag tycker vinden vänt och första höstvibbarna kommit . 
Augusti kan sannerligen bjuda på många fina varna dagar men det går aldrig komma från att augusti är just inkörsporten till höst. 

Nepp en kopp te till och fortsätta kolla film. 

//höstpessimisten aka sommarälskaren 

Kommentera 3 st

Kommentarer
Erika
2014-08-05 - 21:31:16

Augusti är en höstmånad. Även om det har varit över 25 C här i ö-vik den senaste veckan så känner jag kylan genom värmen. Det är inte samma värme längre. Folk som jag säger det till tycker också att det måste vara inbillning.
Bara för att andra inte är lika känsliga för omväxlingen som oss. Och det går nog aldrig riktigt att förklara skillnaden för de som inte själva känner den.

Svar: Kan nog egentligen bara svara WORD på detta Erika .. Men så skönt att veta att nån verkligen förstår.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Maria
2014-08-05 - 22:57:37

Här är det närmare 30 grader varmt, inga höstkänslor här än inte! Vi sover med balkongdörren öppen på grund av att det är så jädrans kvavt och varmt på alla möjliga sätt, så det är väldigt förvånande att höra att ni har cirka 15 grader kallare, förstår dina höstkänslor då.

Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma
2014-08-06 - 16:54:25

Här är det också kallt och regnigt. Så trist!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: