GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Vems stil i PLL gillar jag mest?

2014-04-09 | 10:29:06 | Film/TV/Kändisar


 
 
Jag fick frågan av Sanna vem av tjejernas stil i Pretty Little Liars jag gillar bäst.
Jag gillar när ni frågar sånt här så jag får götta ner mig och göra specialinlägg, haha.
 
So here it goes:
 
Aria Montogomery är den rockpunkchica tjejen med en cutepreppy twist i sin stil.
Ofta printade linnen med rockiga motiv, döskallar tillsammans med randiga eller leoprintade byxor, skinny jeans, skinnjackor, mycket smycken, high heels och sotad makeup. Men också en hel del söta kläningar eller tighta fodral.
 
Hanna Marin är den med mest feminin stil som du sällan ser i byxor, det är kortkort, ska se lite dyrt ut, mycklet klänningar med snygga bälten. Lite classy lady med rockig touch. Här är det mycket höga klackar och väskor i fokus. En del starka färger blandat med sobra spetsar. Men ibland kommer det in ett par snygga byxor med rockig topp till eller kavaj för lite mer tuffhet i stilen.
 
Spencer Hastings har en utpräglad preppy countrylook som möter en avslappnad tomboy i sin stil. Det är fina koftor och kavajer, blusar och plisserade kjolar med knästrumpor men också enkla linnen och skjortor till baggy jeans och hängslen. Ibland är outfiten lite engelsk överklass med ridinspiration ibland är den mer amerikansk överklass med sportig tennislook.
 
Emily Fields är ganska alldaglig i sin stil men svalt snygg med rockiga och sportiga influenser. Ett par enkla skinny jeans samt ett linne med rockigt print och djup urringning under armarna så en bandeu-bh tittar fram ser så okonstlat snyggt ut på henne. Baseballjackor mixat med tights och converse. Alltid vacker hårsvall och enkel skimrande makeup.
 
Jag gillar allas stilar väldigt mycket och får inspiration av alla fyra.
Jag älskar Arias sätt att blanda prints och mönster och aldrig vara rädd för att ösa på med smycken.
Jag dras till Hannas feminina stil att nästan alltid välja klänning. Jag avundas Emilys  förmåga att kunna bära just de djupt urringade linnena och låta bh:n skymta fram (..nåt som ofta bara ser trashy ut på mig) och att en enkel outfit ändå blir en egen stil. Jag tycker att Spencers preppylooks är fantastiska och när hon bär enkla vita linnen med ett par baggypants ser det bara så rätt ut.
 
Men om jag ska välja en av stilarna så dras jag nog ändå lite lite mer åt Arias rockighet och missmatchande.
 
...eller nej..Hanna Marin får det banne mig bli. Jag älskar ju klänningar och högklackat!
Kommentera 2 st

Kommentarer
Sanna Andersson
2014-04-09 - 10:43:52

hahah underbart inlägg !!
tack <3
Kul att du kände lite pepp av min fråga

Emmlan
2014-04-09 - 12:58:34

Kul inlägg som jag fick massa klädinspiration från trots att jag inte sett ett enda avsnitt av serien! Du skriver väldigt bra!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: