GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Vänder blad

2014-04-06 | 13:45:31 | Musik/Böcker


 
Hej på er bloggosfären ! Hoppas ni har en fin helg och en skön söndag . 

Jag är nyss hemkommen från långpromenad med mamma och ska nu välja en ny bok från "att-läsa-högen" att softa med i soffan innan jag och Stefan åker till Skövde för lite nödvändig shopping samt restaurang och biobesök för att avsluta helgen lite lyxigt. 

Ja det ska bli najs med ny bok.. Jag älskar ju böcker men senaste halvåret har hag inte haft ro o kropp eller knopp att läsa.. Glömmer vad jag läst och får läsa om osv.. Men nu så blev jag vid lyxfrukosten färdig med den väldigt spännande Inferno. 
Så nu får jag se om jag väljer ytterligare en spännande bok eller om det blir chiclit. 
Kommentera 3 st

Kommentarer
Jess
2014-04-06 - 15:27:46

Tips på lättsam och underhållande bok: Projekt Rosie av Graeme Simsion. Väldigt mysig att läsa, feel-good på hög nivå :)

Svar: åh tack Jess för boktips! Skall kollas upp!kramar!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Annster
2014-04-06 - 16:18:16

Så mysigt :)

Sanna
2014-04-06 - 21:27:09

Jag har lagt märke till att du har en del böcker-man-gärna-har-framme - alltså sådana med mycket bilder och som är lite finare och större än klassiska romaner. Jag själv samlar på sådana, allt från Ebba von Sydows Kungligt Snygg, Odödliga (kändisar som gått bort), memoarer och biografier. Skulle du någon gång få för dig att göra ett inlägg med vilka sådana böcker du har i din ägo skulle jag bli jätteglad - det är så svårt att bara söka på sådana böcker när man är i shoppingtagen. Annars får jag börja lusläsa dina äldre inlägg för att hitta dom jag sett att du har! =)

Svar: Det kan jag absolut fixa fram imorgon , kul att du är intresserad och alltid roligt med lite tips på inlägg att göra 😊
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: