GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

I-landsproblem inför utlandsresa

2014-04-26 | 16:42:09 | Egocentrerat&Vardagligt

Några bilder från igår när jag och darling och mina svärföräldrar var i Skövde. 
Fika, lunch och bikinijakt . 
För tänk, om en vecka har vi landat på mallis , kanske fått våra rum och kanske satt oss med varsin kall cerveza i solen. 
Åh! 
Fast bikinijakten var ingen höjdare. Svårt att hitta bikinis som sitter bra på min byst.. Oftast groteskt mycket fyllning i kuporna , fransar stora smyckesdetaljer och rosetter och pärlor som ju kommer ge "fulbränna" , mest knytmodeller och jag orkar inte med alla dessa snörningar som jag heller inte tycker sitter på plats.. Och bär jag väl hittar en bikinibh utan massa tjafs på och med spänneknäppning ja då är trosan helt fel. 
Jaja i-landsproblem . 

Idag har jag jobbat på mitt nya jobb och efteråt blev det premiärfika för i år med mamma på turbinhusön. 
 Och nu har jag legat några timmar ute i solen.. Ahh underbara väder!! 

Hoppas ni har en underbar helg! 
Kommentera 5 st

Kommentarer
Maria
2014-04-26 - 19:51:04

Kul med nytt jobb! Vad är det för jobb? =)

Linnéa
2014-04-26 - 19:59:59

Ååå vad jag känner igen det där. Jag har aldrig kunnat hitta någon bikini på hm eller lindex eller någon annanstans. Beställde på nelly förra året och förra året igen utan resultat. Jag gav upp om de billiga kedjorna och har nu två som passar, en från Björn Borg och en från Salming. Det är ju idrottsmärken och de är designade för att sitta på plats vilket märks. Köpte på outlet i gbg för mer än halva priset. Dena ena för typ 200kr och den andra för de lite dyrare: 400kr :-/ men det är dem värda iom att de sitter bra. Så mitt tips är att leta efter idrottsmärken :-)

Annster
2014-04-26 - 20:17:29

Låter härligt :)

Fredrik
2014-04-27 - 09:22:38

Hej! Läste precis om allt som hänt de senaste dagarna. Jättetråkigt med ditt företag, men se det som så att nu kan du ju använda det till att utveckla åt det hållet du verkligen vill! :) vi är många som håller tummar och tår för dig. På tal om bikini: om du har råd att lägga en liten slant så kan jh tipsa om en av mina bästa vänners bh-shop: Bh-Pia! Finns nätförsäljning och hemförsäljning. Om inte annat kan det vara tips till andra som har lite svårt att hitta bikini/underkläder. Ha en fortsatt bra helg!

Milutten
2014-04-27 - 22:03:57

Jag köpte bikini från Salming förra året, tyckte den såg supertantig ut i butiken , men var väldigt fin på och den satt som en smäck! Dom har även bra storlekar på sina Bikiniöverdelar, inte S M L osv, utan bh storlekar snarare. Värt varenda krona!

Puss!


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: