GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Trevlighetsbakis

2013-09-29 | 22:51:41 | Egocentrerat&Vardagligt

..hittade denna oanvända klänning igår i garderoben och kände att den var ju perfekt för utställning..och ja jag fick mycket beröm och komplimanger - härligt!
 
Hej på er blogosfären! Hoppas ni haft en skön helg!
Just nu är jag bara megatrött. Utställningsbygge i fredags eftermiddag, nervositet och sista förberedelser igår förmiddag, sen utställning kl 16-01 igår och så på´t igen kl 11-16 idag och sen riva ner alltihop.
Väldigt roligt att ställa ut, möta kunder - nya och gamla, få visa upp sig, sin konst, sitt fotograferande och övrigt skapande. Och så är det ju bra på att öva på att faktiskt våga visa sig och PRATA och FRAMHÄVA och försöka SÄLJA in sig själv för så olika människor som besöker en och passerar och florerar runt just under ett sådant här evenemang som "Konstnatten".
Och så stärkande att både få saker sålda och höra folks första reaktioner på framförallt ens tavlor som jag aldrig riktigt visat upp förut. Och när omdömena är nästan uteslutande positiva..ja då värmer det gott i magen.
Det är så härligt när folk känner igen en från ens krönikor i i tidnigen och berömmer mitt skrivande.
 
Men av all spänning och nervositet och det här att man står och är så trevlig i så många timmar..ja jag känner mig nästan trevlighetsbakfull.
Haha.
 
Nu ska jag hoppa ner i sängen och kanske tar jag mig lite sovmorgon imorgon.
 
Men stort och hjärtligt tack till framför allt mamma som hjälpt till massor, roddat med snittar, dryck och annat tilltugg under min utställning och stod och hejjade och peppade mig när jag som mest behövde. Karin som höll mig sällskap igår kväll. Pappa som hjälpte mig forsla allt i fredags och min Stefan som hjälpte mig forsla tillbaka allt idag.
 
 
 
Kommentera 0 st

Kommentarer

Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: