GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

som en flaska heinz

2013-09-04 | 12:28:12 | Egocentrerat&Vardagligt

teckning från i vintras.
 
Idag fullkomligt bubblar det i mig av skaparlust och har massor av idéer och vilja..men ni vet den där trögheten att faktiskt få ut sakerna på papper.
Men det är som en Heinz glasflaska med ketchup..man får skaka och skaka och försöka...till slut släpper det.
Kommentera 3 st

Kommentarer
Anna
2013-09-04 - 12:38:12

Hela det här året har det varit stop i min heinz flaska, jag har skakat och skakat men inget händer, men jag var på en konstrunda i helgen i området där jag bor och det känns som om det börjar lossna lite i huvudet iallafall, inget ner på papper än men idéer börjar poppa upp i huvudet iallafall. Så jag hoppas att proppen släpper snart. :)

Emma L
2013-09-04 - 16:39:19

Snygg!
Hahah fin liknelse;)

Svar: tack!och hehe ja visst var det =) men känns verkligen så ibland..det sitter och trycker och trycker och poffsplatt kommer allt på en gång!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

angelica
2013-09-04 - 16:46:29

åh vilken snygg teckning! och jag känner igen det där med stopp i en heinzflaska.. man bara vill och vill sätta sig och skapa men kommer sig inte för att bara komma igång!

Svar: ibland har man sådana perioder..ibland får man vänta ut dom elelr så får man ta sig tiden och bara sätta sig ändå så det lossnar.men har man mycket annat ikring sig är det ju ofta just skapandet - som man mår bra av, som får lida.
kram!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: