GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

min blogg, här ska du och jag må bra!

2013-09-25 | 14:29:00 | Egocentrerat&Vardagligt

 

 
"tack för en blogg som ger nått annat än pekpinnar åt allt man lyckas göra fel. fortsätt så!"
 
Så löd delar av en kommentar jag fick här på bloggen idag och det gjorde mig så fantastiskt glad.
För jag vill verkligen att denna blogg ska vara en plats där DU får må bra och även JAG.
 
Jag tycker det fullkomligt svämmar över av bloggar nu för tiden som bara skapar hets, skuldkänslor och dåligt samvete över hur man äter eller inte äter, eller hur man tränar eller inte tränar hur man ser ut eller inte ser ut hur man skapar eller inte skapar.
 
Jag vill inte att min blogg ska vara en plats där du mår dåligt för att du tycker vardagsmotion är nog med träning eller att du föredrar svettiga styrketräningspass framför skogspromenader eller få nån må dåligt över att de ätit en bulle eller att nån ska känna att man lika gärna kan gå och lägga sig i graven direkt bara för att man ätit nåt E-nummer eller faktiskt kan njuta av en gräddig pasta. Det har varit nog med fokus och skuld över min egna kropp och vikt i den här bloggens historia. Aldrig mer.
 
Jag vill heller inte att nån ska sluta älska sitt skapande och ge upp drömmar inom fotografi, tecknande, skrivande etc genom att säga att det där och det där är fult eller "fel".
Jag vill uppmana alla att tro på sig själva och tycka att NI är svinduktiga på det ni älskar.
 
 
Jag vill ha en blogg som sagt där NI mår bra.
Och där jag mår bra.
Jag mår bra genom att få visa upp och förmedla sådant jag brinner för.
Min blogg är MIN. Därför godkänner jag inte längre några som helst kommentarer som bara skrivs för ren elakhets skull. Det hör inte hemma här. Jag har inget behov av att se det. Det ger mig ingenting.
Konstruktiv kritik absolut. Men rent nedvärderande ord eller taskigheter om mig eller andra åker bort med en gång.
Det finns så många andra sidor och forum på nätet där det skrivs sådant ändå. Där jag/mig/mitt diskuteras. Antingen öppet eller så är det gliringar mellan raderna.
Jag har sparat en del ipadresser på en del kommentarer som raderats..för att upptäcka att vissa "anonyma dumheter" skrivs av ipadresser som sedan återkommer med namn när det skrivs nåt snällare. Vilket ju bara är tecken på att de där lite taskiga grejerna är inget personen i fråga kan stå för ändå.
 
Jag har faktiskt hellre bara en enda läsare som just får måbrakänslor av min blogg än 5000 läsare som bara går in här för att de stör sig eller väntar på nåt stort misslyckande de kan gotta sig i.
 
 
...en 5 år gammal teckning ..från försommaren 2008 när jag fick väldigt mycket kommetarer om hur jävla dåligt och fult jag tecknar..sen vann denna teckning en designtävling hos Lindex och samma år fick jag designa min första kollektion för Nelly. Vilken tur att jag inte lyssnade på alla negativa ord utan tog till mig de positiva istället.
 
Kommentera 11 st

Kommentarer
Emma Å
2013-09-25 - 14:46:02

Jag gillar din blogg och jag följt den...hur länge som helst :)
Kram

Svar: Det värmer Emma!<3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Jess
2013-09-25 - 16:02:41

Vilka bloggar som skapar hets, skuldkänslor osv är nog olika för person till person. Jag kan tex tycka det är jobbigt att läsa om träning/vikt oavsett om det är positivt eller negativt, det är fortfarande ett fokus på något som jag helt vill ta bort fokus från, om du förstår hur jag menar. Det är ju dock mitt problem och enkelt löst genom att hoppa över de delar av en blogg som innehåller något jag inte är intresserad av. Så med det sagt så får jag avsluta med att jag diggar din blogg och har gjort länge! Det är härligt med skaparglädjen som förmedlas och vardagsmysfaktorn som jag tycker finns ständigt närvarande :) Skrev faktiskt 2011 att jag gillar din blogg: http://jesskarlsson.blogg.se/2011/july/lite-bloggkarlek.html hihi :)

Svar: tack jess =) Det känns tryggt att ha läsare som hängt med ett tag och int tröttnat =)
Och jag håller med dig i det du skriver .
kramar!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Fredrik
2013-09-25 - 16:19:22

Och du är värd varenda positiv kommentar! Du är grymt talangfull och att gå in på din blogg är alltid lika kul. Beställde faktiskt från din webshop idag, för första gången. Min kille har skrivit VG på två viktiga tentor så jag tyckte han förtjänade en collegetröja med ett T på! :) Fortsätt i samma stil Anna, det är iallafall därför jag går in och läser!

Svar: tack så hemskt mycket Fredrik! Underbara ord och det värmer själ och hjärta!Vad roligt att du beställt och vilken fin gest till din pojkvän!
Jag ska göra mitt bästa för att bara fortsätta vara jag.
kramar i mängder!
<3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Malin
2013-09-25 - 18:35:26

Åh, du är så peppande och bra och fin! Har läst din blogg i många år nu, försöker kommentera lite då och då i alla fall :) Hoppas du vet om att du är uppskattad <3

Svar: Tack Malin!Jodå några fina läsare och följare vet jag att jag har och det är ni som ger mig positiv energi och det är era ord som betyder nåt.
<3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Malin
2013-09-25 - 19:19:01

Jag har aldrig förstått det här med att sitta och häva ur sig kränkande kommentarer i ansiktet på folk, vare sig om man är gömd bakom en datorskärm eller i verkligheten. Alla tycker vi ju självklart inte lika, men måste man verkligen säga något då? Jag brukar försöka påminna mig själv om hur glad jag alltid blir av komplimanger så jag brukar försöka påpeka om en vän har fina kläder, frisyr eller något annat, vilket är jätteuppskattat, men jag skulle ju aldrig säga "vilken ful jacka" även om jag kanske skulle tycka så. Tycker jag något sånt så håller jag det för mig själv, för lets face it, alla har vi olika åsikter men allt behövs inte sägas på ett elakt sätt.
Jag tycker dina designer är unika och det är det som gör dom till dina! Har en "today I'm wearing this" topp som jag köpte på Nelly för en massa år sedan och jag älskar den lika mycket fortfarande! Keep up the good work och blogga på lika inspirerande som du gjort under en lång tid!

Svar: inte jag heller faktiskt.Men det är väl därför en del är anonyma också då de känner att de inte behöver stå för de toch kanske itne i efterhand känner att de gjort vad de gjort.
Men jag är av samma åsikt som du, skriv aldrig nåt till nån som du inte skulle säga face to face.
Vad är meningen?

tur jag har kloka fina läsare som du!
<3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Fröken H
2013-09-25 - 19:40:57

Bra skrivet! När jag kommenterar på bloggar eller någon annanstans försöker jag alltid tänka "har du inget snällt att säga kan du lika gärna vara tyst". Hoppas att mina egna läsare följer samma devis när de kommenterar (än så länge är jag förskonad från haters) och du är värd varenda fin kommentar du får Anna! Så talangfull som du är :)

Svar: tack fina fröken H. Jag hoppas att du aldrig får en enda hater eller elak kommentar. Fast varför skulle du. du är underbar!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Sofia
2013-09-25 - 20:27:46

Go Anna, tycker så mycket om din blogg!! Du är fantastiskt kreativ och verkar lika vacker på insidan som på utsidan. Du inspirerar mig! Kram

Sofia
2013-09-25 - 20:28:53

Go Anna, tycker så mycket om din blogg!! Du är fantastiskt kreativ och verkar lika vacker på insidan som på utsidan. Du inspirerar mig! Kram

Svar: Men åh tack Sofia för dessa ord! Värmer ända in i själen!kramar!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Banana
2013-09-25 - 20:50:48

Härliga Anna, du är så klok och fin. Den där målningen är för övrigt en av mina all time favourites av dina grejer. Den är så Carriesk =)

Svar: tack bästa Banana!Det är en favorit hos mig med..både för vad den betytt i min karriär och hur den ser ut och hur den kom till =)
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Ling-Ling
2013-09-25 - 21:51:08

Du är bäst! :)

Svar: vad du är söt =)<3
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

Anna J
2013-09-25 - 22:03:58

Åh så fint och bra skrivet. Din blogg är ett dagligt måste för mig eftersom den är personlig, inspirerande, sprider värme och kärlek, peppande och väldigt mycket Anna - vilket föär mig är nåt väldigt bra.

Jag jobbar med barn och får ibland lösa konflikter mellan barn som varit rent ut sagt för jävliga i munnen mot varandra. Försöker då anamma dom att det är fritt fram att tänka vad man vill men det är banne mig inte rätt att säga vad man vill eftersom ord sårar och gör väldigt ont. Det är nåt som många vuxna också borde ta till sig, särskilt på internet där det på många håll verkar vara helt okej att vräka ur sig vad som helst till vem som helst. Tänk vad du vill men håll tyst om det såvida det inte är ord som stöttar och uppmuntrar.

Kram!

Svar: Tack finaste bloggvän för dina alltid fina och kloka ord!Det känns alltid tryggt här i bloggosfären när jag vet att jag har DIG som läsare. Och ja jag hoppas än att vi kan få till en dejt =)

kramar!!
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: