GARDEROBSGRUBBEL & BYRÅBEKYMMER -

Foto-Konst-Design: Min utställning

2013-09-30 | 10:45:00 | Egocentrerat&Vardagligt

 
 
 
 Här är lite bilder från min utställning, fem minuter innan jag öppnade i lördags.
"Konstnatten" anordnas varje år och växer sig allt större. Många utställare både i och kring Tidaholm och det anordnas även i andra städer.
Man kan ställa ut i sitt hem eller egen lokal eller så får man av kommunen en tilldelad lokal.
Jag fick hålla till på min gamla gymnasieskola.
 
Det är skönt att få en lokal tilldelad till sig på ett sätt. Men det blir ju också en utmaning att försöka göra det bästa av den och jag var ganska begränsad med vad jag fick "göra". Fick ju inte spika och så i väggar t ex.
Därför löste jag fotoupphängning med snören och klädnypir vilket jag cokså tyckte knöt an till att jag faktiskt lärde mig foto på riktigt just i denan byggnad och höll till mycket i mörkrum/labb och framkallade foton.
 
En liten "minibutik" med delar av Avannas sortiment, lite blandade foton, konsttryck och illustrationer och affischer samt en liten del av mina målade tavlor.
Hade jag haft mer tid att bygga utställningen hade jag säkert kunnat göra mer men jag blev nöjd ändå och tycker det blev trevligt och det funkade.
 
 
Kommentera 5 st

Kommentarer
Ida Nielsen
2013-09-30 - 11:09:11

Vad fint och trevligt det ser ut!

fellforbooks.blogg.se
2013-09-30 - 11:44:33

Vad fint och var bra du är på att måla!

Karro
2013-09-30 - 11:57:27

Jag har följt dig ett tag nu och jag gillar det du gör. Min dröm är att själv ha utställning ngn gång, men det är svårt när jag bor i en liten by långt från större städer...

Om man ska trycka på t-shirt, ska bilden var gjord i te.x illustrator eller fungerar det med en scannad bild. Har funderingar på att beställa eget tryck genom dig.

Fortsätt som du gör, du inspirerar andra!

Svar: Hej! Liten ort behöver inte vara nån nackdel. Kolla med lokaler på din hemort, kanske ni har ett museum eller ett bibliotek eller kanske nåt församlingshem du kan ställa ut på?

Om du vill att jag ska trycka åt dig vill jag att bilden är tiff-fil och cmykfärg.
Men om den från början är ett foto, en handritat teckning på papper eller så kvittar. Bara du gör det till en datafil i TIFF.
Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

vanja
2013-09-30 - 16:12:24

underbart fin blogg :D

Molly P
2013-09-30 - 21:48:29

Fint Anna! Grattis till en lyckad "hängning", jag tycker att det ser jättebra ut. Men så är det ju tack vare att alla bilder är så fina också :)


Namn:


Mejl: (endast för mig)


URL/Bloggadress:


Kommentar: